Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Σκόπελος | Υπάρχει σχάρα στον αγωγό ομβρίων ή μήπως όχι;

Γνωρίζουμε ποιος πριόνισε τα κάγκελα και 
ποιος έχει την ευθύνη για οποιαδήποτε πλημμύρα
στην αρχή, στο τέλος ή κατά μήκος του αγωγού;
ή
ποιός έκανε τη "μελέτη" για να κοπούν τα μισά κάγκελα;
Μηχανάκια και μηχανές μεγάλου κυβισμού, κορμούς δένδρων, πλαστικά καφάσια και κάδους, θερμοσίφωνες και πολλά άλλα, μικρά και μεγάλα, βρήκαν εργάτες, όταν ο Δήμος Σκοπέλου αποφάσισε να καθαρίσει τον 300 μ. αγωγό ομβρίων, από τη θέση Άγιος Ρηγινάκης μέχρι και το ξενοδοχείο “Ακτη”, μετά την καταστροφική πλημμύρα του 2015!
Η τοποθέτηση “σχάρας” στην είσοδο των ομβρίων υδάτων στο γεφύρι μετά τον καθαρισμό, για την αποφυγή εισόδου νέων ογκωδών αντικειμένων, ήταν μια σκέψη για κάποιους καλή και για κάποιους όχι. Μια μερίδα κατοίκων έλεγε ότι αν μπει “σχάρα”, πιθανόν να φράξει και να πλημμυρίσει η περιοχή γύρω από τη θέση Άγιος Ρηγινάκης και άλλοι ότι πρέπει να μπει για να μην φρακάρει ο αγωγός ομβρίων…

Τότε, ως δια μαγείας, βρέθηκε η λύση του «μισοάδειου και μισογεμάτου ποτηριού», που ο καθένας το βλέπει όπως του αρέσει… Πριόνισαν(!) τα κάγκελα της σχάρας κατά 50%! Έτσι άλλοι ισχυρίζονται ότι υπάρχει σχάρα και κάποιοι άλλοι όχι.

Τα συμπεράσματα δικά σας και δικά μας..!

Στις παρακάτω φωτό κάποια από τα ευρήματα στον αγωγό:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.