Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Βραδιά σκοπελίτικου Τραχανά | 17-8-2018

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΙΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ 64 ΦΩΤΟ ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Συνέχεια των επιτυχημένων εκδηλώσεων του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σκοπέλου με μια υπερτροφή! Γλυκός σκοπελίτικος τραχανάς με το μοναδικό γάλα από την αίγα φυλής Σκοπέλου και σπασμένο στάρι. Μια πλήρης και υγιεινή τροφή που έχει θρέψει πολλές γενιές...

Στην παραλία Σκοπέλου, παρουσία πλήθους επισκεπτών και ντόπιων, έγινε η παρασκευή σκοπελίτικου τραχανά από τους Κώστα Μαρλίτση και  Νίκο Χριστίνη, με υπομονή και μεράκι και στο τέλος οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν το υπέροχο έδεσμα...
Πολλοί από τους επίσκεπτες του νησιού θέλησαν να πάρουν την ξύλινη κουτάλα και να ανακατέψουν τα υλικά που έβραζαν στο καζάνι, ενώ τα “κλικ” που απαθανάτισαν το δρώμενο ήταν πολλές χιλιάδες.
Ακολούθησε χορός και τραγούδι...
Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκοπέλου EΥΧΑΡΙΣΤΕΙ θερμά:
Τον Κώστα Μαρλίτση και τον Νίκο Χριστίνη που παρασκεύασαν το τραχανά παρουσία του κοινού στην παραλία Σκοπέλου, τον Βαγγέλη Παχή για τον τραχανά που πρόσφερε και τους κτηνοτρόφους Βαγγέλη Παχή, Νίκο Χριστίνη, Γιάννη Δαλακιάρη και Παντελή Σαρρή για το ντόπιο κατσικίσιο γάλα που πρόσφεραν για την παρασκευή του τραχανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.