Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Παρουσίαση της Σκοπέλου στο παλάτι του Οστρομέτσκο της Πολωνίας! (φωτογραφίες)

Στο εντυπωσιακό παλάτι του Οστρομέτσκο (palace Ostromecko), το οποίο βρίσκεται στα περίχωρα της πόλης Μπίντγκοστς (Bydgoszcz) στην Πολωνία, ο Σκοπελίτης εκπαιδευτικός Χρήστος Παλαιολόγος, ήταν εισηγητής σε σεμινάριο χορού, όπου παρουσίασε ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς από τα νησιά του Αιγαίου Πελάγους σε Πολωνούς χοροδιδασκάλους και χορευτές.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου δόθηκε μεγάλη έμφαση στην πολιτιστική κληρονομιά του νησιού της Σκοπέλου μέσω της παρουσίασης της  παραδοσιακής ενδυμασίας αλλά και των τοπικών προϊόντων. Μάλιστα οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα περίφημα δαμάσκηνα του νησιού.

Ένας από τους βασικούς στόχους της παρουσίασης ήταν η προβολή του νησιού ως αξιόλογος και μοναδικός πολιτιστικός προορισμός, στόχος που επιτεύχθηκε μιας και οι παρευρισκόμενοι εκδήλωσαν την επιθυμία να μας επισκεφτούν το συντομότερο δυνατόν!




Το εντυπωσιακό παλάτι του Οστρομέτσκο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.