Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Δήμος Σκοπέλου | Προσλήψεις ατόμων με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

Ο Δήμος Σκοπέλου ανακοινώνει ότι θα προσλάβει  με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου  ένα άτομο ειδικότητας ΥΕ Νεκροθαφτών (διάρκεια σύμβασης έξι μήνες) για την κάλυψη των αναγκών του Κοιμητηρίου, και τέσσερα άτομα ειδικότητας ΔΕ  Οδηγών Απορριμματοφόρων (χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου) και επτά άτομα ειδικότητας ΥΕ Εργατών Καθαριότητας για την κάλυψη των αναγκών της Υπηρεσίας Καθαριότητας.

Οι σχετικές Ανακοινώσεις, το Παράρτημα του ΑΣΕΠ και Έντυπο Αίτησης (ΣΟΧ 6) έχουν ήδη αποσταλεί και αναρτηθεί στα δημοτικά καταστήματα και την ιστοσελίδα του Δήμου.

  • Η υποβολή των αιτήσεων αρχίζει την Παρασκευή 03/08/2018 και θα διαρκέσει έως και την Δευτέρα 13/08/2018, ώρες 9.00-13.00 (Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού, αρμόδιοι υπάλληλοι Γούλας Γεώργιος, Γκίκα Βασιλική). 

Σημειώνεται ότι, λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος και της παράλληλης διαδικασίας για την πρόσληψη ενός ατόμου ΔΕ Βοηθών Ηλεκτροτεχνίτη, οι αιτήσεις θα παραλαμβάνονται πλήρως συμπληρωμένες και συνοδευόμενες από όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.