Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

Σκόπελος | Οι πληγέντες από την πλημμύρα του Σεπτεμβρίου 2015 καλούνται να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους

Πέρασαν περίπου 3 χρόνια(!) από την καταστροφική πλημμύρα του Σεπτεμβρίου του 2015 και από τις περίφημες επισκέψεις Τσίπρα - Καμμένου με super puma στο νησί, οι οποίοι τότε μοίρασαν υποσχέσεις στους πληγέντες επιχειρηματίες για άμεσες αποζημιώσεις και επιτέλους σήμερα εκδόθηκε ανακοίνωση με την οποία ζητούνται τα σχετικά "δικαιολογητικά" για την αποζημιώσεις...


Ανακοίνωση
Ενημερώνουμε τους δικαιούχους που έχουν υποστεί ζημιές στις επιχειρήσεις τους (ιδιοκτησία ή ενοικιασμένη) από την έντονη βροχόπτωση στις 22-23/9/2015 πως θα πρέπει να προσέλθουν στο ΚΕΠ ΣΚΟΠΕΛΟΥ (ώρες 11:00-14:00) και να καταθέσουν τα κάτωθι δικαιολογητικά από Δευτέρα 06/08/2018 μέχρι  Παρασκευή 31/08/2018:

ΑΙΤΗΣΗ ΚΕΠ

ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ (4)  ΚΕΠ

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΘΕΩΡΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ ΤΟ IBAN KAI TO BIC ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ                                      (ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΨΕΩΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ)

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ Ε1, Ε2, Ε3  ΈΤΟΥΣ 2015 ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΗΤΡΩΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ, ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ, ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΘΕΟΜΗΝΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ (ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΑΠΟ TAXIS NET)

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΑΠΟ ΓΕΜΗ, ΓΕΝΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΠΟ ΓΕΜΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΑΣΗΣ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

Τηλ. Επικοινωνίας
2424350300

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.