Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Η δημοτική αστυνομία υπενθυμίζει...

Η Δημοτική Αστυνομία Σκοπέλου, τοποθετώντας σήμερα το πρωί ανακοινώσεις στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων, υπενθυμίζει (για μία ακόμα φόρα) ότι στον παραλιακό δρόμο δεν επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση. Οι παραβάτες, σημειώνεται στην ανακοίνωση, θα τιμωρούνται με προστιμο 80 ευρώ και αφαίρεση πινακίδων για είκοσι ημέρες.

21 σχόλια:

  1. Σε λίγες μέρες, με την έγκριση της χερσαίας ζώνης, τέτοια σημειώματα θα αφήνει πλέον το Λιμενικό Σώμα και τα έσοδα θα πηγαίνουν στο Λιμενικό Ταμείο και όχι στον Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα μηχανακια μεσα στην πολι επιτρεπονται?
    θα βρεθει καποιος καποτε να μας το πει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν υπάρχουν νομίμως τοποθετημένες πινακίδες ας αρχίσουν να κόβουν κλήσεις από σήμερα κιόλας όχι μόνο η Δημοτική αστυνομία αλλα και η άλλη και από μεθαύριο και το λιμενικό. Αυτό που με νοιάζει είναι να αρχίσει να τηρείται ο νόμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπορει καποιοσ να μου εξηγησει τι ειναι η χερσαια ζωνη???ευχαριστω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η κατάσταση είναι τραγική στην παραλία, ακόμα και για καφέ πρέπει να πηγαίνουμε με το αυτοκίνητό μας; δεν μπορούμε να περπατήσουμε ούτε 100 μέτρα, δεν μας νοιάζει καθόλου εαν θα προκαλέσουμε κυκλοφοριακή συμφώρηση, μόνο με πρόστιμα καταλαβαίνει ο Ελληνας δυστηχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δίκιο έχετε αλλά τον χειμώνα που είμαστε 3 και ο κούκος δεν ενοχλούν κανέναν τα αυτοκίνητα. όσο για τα μηχανάκια τι να κάνουμε, να πάρουμε γαιδουράκια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν συναντηθούν δύο αυτοκίνητα στην παραλία και υπάρχουν παρκαρισμένα αυτοκίνητα πάλι υπάρχει πρόβλημα ακόμα και το χειμώνα, δεν νομίζω ότι το πάρκινγκ είναι πολύ μακριά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΧΕΙΜΩΝΟ, ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ.ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΠΕΖΟΠΟΡΙΕΣ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΑΛΛΟΥ, ΝΑ ΜΑΣ ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η χερσαία ζώνη Λιμένα είναι ο χώρος ευθήνης του Λιμενικού - Λιμενικού Ταμείου.
    Δηλαδή όλο το μήκος του παραλιακού δρόμου από την περιοχή ανέλκυσης σκαφών μέχρι τον αρχαιολογικό χώρο. Το πλάτος ορίζεται από το τέλος των πεζοδρομίων των πλατειών των καταστημάτων μέχρι τη θάλασσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η κατασταση οντως ειναι τραγικη στην παραλια, χειμωνα καλοκαιρι γιατι σχεδον καθε ατομο εχει κι απο ενα αυτοκινητο. Η καλυτερη λυση που προτεινω ειναι μια. Στο μυαλο μου ευκολη, αλλα σην πραξη τη βλεπω δυσκολη. Απο το καινουργιο λιμανι,εως το παληο να γινει εργο επεκτασης του παραλιακου δρομου, να ριξουν μπλοκια και να φαρδυνουν το δρομο, τουλαχιστον στο διπλασιο.Ετσι και η παραλια μας θα δειξει ομορφα,σαν μια μεγαλη πλατεια κι ο δρομος θα φαρδυνει κι η κυκλοφορια θα διευκολυνθει.Ας το σκεφτουν αυτο οι ιθυνοντες θαναι προσον για την παραλια μας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν οπως εγινε η προβλητα στο παληο λιμανι, η προβλητα στο καινουργιο λιμανι και το παρινγκ,κατα τον ιδιο τροπο αν απ ακρου σε ακρον των δυο προβλητων, ριξουν μπλοκια κι επεκταθει τοσο η παραλια, το αποτελεσμα θα ειναι υπεροχο, ιδανικο. Θα λυθουν ετσι πολλα προβληματα. Η παραλια θα παρει αλλη οψη.Ετσι και τα παραλιακα καταστηματα θα λυσουν το προβλημα τους,τα αυτοκινητα θα κυκλοφορουν κι ακομη θα σταθμευουν ανετα κι οι πεζοι θα κυκλοφορουν ανενοχλητοι, αν δοθει τοση επεκταση.Το αποτελεσμα θα ειναι υπεροχο, φανταστειτε ποσο τεραστια θα δειξει η παραλια μας κι ακομη ποσο καλο θα ειναι για τον τουρισμο !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 2:09, ελπίζω να αστειευεσαι, όσο πιο φαρδια η παραλία τόσο πιο πολλα αυτοκίνητα, τόσο πιο αποκρουστικό το θέαμα, τόσο χειρότερα για τον τουρισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μαλλον καποιοι θελουν να κανουν τη ζωη μας δυσκολη αφου δεν θελουν να συμορφωθουν με καποιους κανονες και τους αρεσει να παρκαρουν οπου γουσταρουν.Πιστευω πως δεν ανηκουμε στη δυση αλλα στην ανατολη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γράψε παιδιά! Μην αφήνεται σε χλωρό κλαρί, αυτοκίνητα και μηχανάκια που είναι παράνομα παρκαρισμένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν αστειευομαι καθολου. Καπως σαν την παραλια του Βολου το φανταζομαι κι ας ηταν αυτη η επεκταση μονο πεζοδρομος αν θελετε. Θα υπαρχει ομως μια απλωσια στον παραλιακο δρομο, που ειναι τοσο στενωσια σαν σοκακι. Αλλα που να βρεθουν τα λεφτα για τετοιες δουλειες. Ονειρα θερινης νυκτος δηλαδη στην τελικη ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτοι που με τοσο μενος γραφουν να μην εμφανιζονται στην παραλια οχηματα και μηχανακια ειναι οι κατοικοι που δεν τα διαθετουν η και οι μεγαλομαγαζατορες που θελουν να εχουν στη βιτρινα τα μαγαζια τους. Ας ειναι συνεπεις ομως στα χρεη τους προς τον Δημο.Ολοι τους θελουν τις πλατειες, αλλα πολλοι ειναι αυτοι που χρωστανε.Πρωτα να πληρωνουν και μετα να σχολιαζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γκρινιάζαμε για πάρκινκγ και το έφτιαξαν,το πάρκινκγ άδειο και η παραλία γεμάτη,το λιμάνι επίσης γεμάτο!!Το μόνο που ξέρουμε είναι να
    γκρινιάζουμε ΤΕΛΙΚΑ και να ΞΕΧΝΑΜΕ εύκολα αυτά που έχουμε και δεν εκτιμούμε!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 11.52μμ. μάλλον κάνεις πλάκα.
    Τί σχέση έχει μια παραλιακή πόλη όπως ο Βόλος που αναφέρεις με ένα Ελληνικό νησί?
    Έχεις δει τα λιμάνια πολύ γνωστών Ελληνικών νησιών?. Το λιμάνι μας είναι ήδη αρκετά μεγάλο όπου βρήσκεται στο όριο να χάσει τον χαρακτήρα ενός νησιωτικού λιμένα. Θυμήσου το πρώτο πράγμα που βλέπει ο επισκέπτης από το πλοίο καθώς αυτό μπαίνει στο λιμάνι. Ένα μεγάλο πάρκινγκ. Τα κοντέινερς λοίπουν.
    Φοβερή εικόνα εε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σαν επισκέπτης του νησιού της Σκοπέλου θα πρέπει να σας πω ότι η πρώτη εικόνα που αναφέρουν ορισμένοι οτι αντικρίζουν οι επισκέπτες , δηλαδή το πάρκιν, σαν αρνητικό στοιχείο είναι πολύ θετική. Για να συγκρίνουμε όμοια πράγματα η Σκιάθος δεν έχει οργανωμένο χώρο στάθμευσης ούτε για δείγμα, ο κόσμος δεν βρίσκει που να αφήσει τα αυτοκίνητα του και οι κλήσεις πέφτουν βροχή. Στην Σκιάθο το μόνο που ενδιαφέρει είναι πως θα τα κονομήσουμε χοντρά χωρίς υποδομές και χωρίς πραγματικές επενδύσεις. Αντίθετα η υπάρξη οργανωμένου χώρου στάθμευσης στην παραλία της Σκοπέλου δίνει την καλύτερη εικόνα στον τουρίστα και δείχνει ότι τον σέβεται και προσπαθεί να του παρέχει κάποιες ανέσεις. Συνεπώς μόνο σαν θετική κρίνεται. Απλά θα πρέπει να γίνει βίωμα και στους μονίμους κατοίκους της Σκοπέλου οι οποίοι και αυτοί εξυπηρετούνται από την συγκεκριμένη παροχή (δηλ. το παρκιν) ότι θα πρέπει το αυτοκίνητο τους να το αφήσουν εκεί και να πάνε με τα ποδαράκια τους να κάνουν τη βόλτα, να πιούνε τον καφέ τους κλπ. Και αν βρέχει βρε παιδιά πάρτε και καμμιά ομπρέλα. Δεν χάθηκε ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πολύ σωστά τα λες 3/3/11 και ώρα 10:47
    Θα ήθελα να απαντήσω σε κάποιον αναγνώστη που έγραψε ότι τώρα είναι χειμώνας και δεν ενοχλούν τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στον παραλιακό δρόμο και να τον ρωτήσω έτσι από περιέργεια να μου απαντήσει πότε κατέβηκε τελευταία φορά στην παραλία.
    Υπάρχουν μονίμως παρκαρισμένα αυτοκίνητα στην μια πλευρά του δρόμου και όταν συναντούνται δυο αυτοκίνητα γίνεται ολόκληρη φασαρία, για το ποιος θα σταματήσει και για το ποιος θα περάσει πρώτος.
    Δεν μπορώ να δικαιολογήσω αυτή την κατάσταση από την στιγμή μάλιστα που μόλις λίγα μέτρα μακρύτερα υπάρχει μεγάλο παρκινγκ που αυτή την στιγμή είναι συνέχεια άδειο.
    Ας σταματήσουν οι υπενθυμίσεις και ας αρχίσουν να κόβονται κλήσεις, αφού είναι ο μόνος τρόπος για να καταλάβει και να συμμορφωθεί κάποιος. Ίσως με αυτό τον τρόπο κάποια στιγμή βάλουμε όλοι μας μυαλό.
    Ρ.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Συμφωνώ με τον 3 ΜΑΡΤΊΟΥ 2011 1:21 Π.Μ.
    Διαμαρτύρονται όσοι δεν διαθέτουν οχήματα! Γιατί οι άλλοι, που διαθέτουν, πρέπει να κατέβουν στην παραλία, προς επίδειξη του οχήματος. Όσοι δε είναι κοινωνικά ανώτεροι και διαθέτουν 4Χ4, πρέπει να ανεβαίνουν και στο πεζοδρόμιο, για να φαίνεται η ...λεβεντιά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.