Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

ΤΡΑΝΤΑξε τα δίχτυα (4-1)

20 ευρώ θα βάλει ο κάθε παίκτης για
το εκτός έδρας ματς της Τετάρτης!
Στο ηλιόλουστο σήμερα δημοτικό στάδιο, ο Α.Ο. Σκοπέλου, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1 στα πρώτα λεπτά του αγώνα, χάνοντας μάλιστα και πέναλτι, κέρδισε τελικά τον «Ιάσονα» Άλλης Μεριάς με το ευρύ σκορ 4-1.
Ισοφάρισε με ωραίο βολέ ο Προκόπης Προκοπίου, για να πάρει σειρά ο Έρζον Χισάι, ο οποίος με δύο...
συνεχόμενα γκολ, αποζημίωσε με τον καλύτερο τρόπο την ομάδα για το χαμένο πέναλτι.
Αυτή η πάσα «πάρε - βάλε» του Χρυσοφού προς τον Ταλαδιανό αξίζει
ένα γκολ και μια 6κιλη συναγρίδα, υπόσχεση του Γιώργου στον Σταμάτη!
Το χορό των γκολ έκλεισε ο Γιώργος Ταλαδιανός, ο οποίος παίζοντας σε θέση επιθετικού(!), εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ασίστ του Σταμάτη Χρυσοφού και πανηγύρισε ανάλογα το πρώτο του τέρμα!
Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν ο νεαρός τερματοφύλακας Μανώλης Σοφικίτης, ο οποίος έπαιξε για πρώτη φορά βασικός, ο Γιάννης Κερμελής που εντυπωσίασε αλλά και όλη η «πιτσιρικάδα», αυριανός κορμός της ομάδας.
20 ευρώ(!) για τον αγώνα της Τετάρτης
Με το σφύριγμα της λήξης του αγώνα ο Γιώργος Κοχύλης κάλεσε τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια, όπου τους ανακοίνωσε ότι για τον εκτός έδρας αγώνα της Τετάρτης λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν για εισιτήρια. Έτσι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να βάλουν από 20 ευρώ(!) για το ταξίδι της Τετάρτης.
Να σημειώσουμε ότι ένα μεγάλο μέρος της ομάδας είναι μαθητές, οι οποίοι δεν εργάζονται και εκτός των άλλων αφιερώνουν πολύτιμο χρόνο από τα μαθήματά τους για να προπονούνται και να παίζουν στην ομάδα.

4 σχόλια:

  1. Μπράβο Προκόπη για μια ακόμη φορά, και σε όλα τα παιδιά γι αυτό το φοβερό σκορ..! Κρίμα βέβαια για τα χάλια οικονομικά της ομάδας, και για το γεγονός που θα πρέπει οι παίκτες, (αν είναι δυνατόν), να βάλουν λεφτά από την τσέπη τους......!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στον Μανώλη Σοφικίτη. Έδειξε στοιχεία καλού τερματοφύλακα.
    Μανώλη καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και κυρίως στον Μανώλη Σοφικίτη για τον αγώνα που έκανε !!! πότε θα ξαναπαίξουν στο γήπεδο Σκοπέλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.