Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Επιστολή των 3 δημάρχων στην Hellenic Seaways για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αλοννήσου Πέτρου Βαφίνη συντάχθηκε επιστολή, την οποία συνυπέγραψαν οι δήμαρχοι Σκιάθου Νίκος Πλωμαρίτης και Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής, η οποία απεστάλη προς τον γενικό εμπορικό διευθυντή της Hellenic Seaways Κάτσαρη Βασίλη, για τις τιμές των εισιτηρίων στις Βόρειες Σποράδες.
Στην επιστολή οι 3 δήμαρχοι γράφουν:
«Αξιότιμε κύριε Κάτσαρη,
Πρόσφατα σημειώθηκε αύξηση τιμών των εισιτηρίων από Βόλο προς Bόρειες Σποράδες και αντίστροφα. Λαμβάνοντας υπόψη τη γενικότερη οικονομική κατάσταση της χώρας μας, τον αυξανόμενο δείκτη ανεργίας, τη μείωση μισθών και συντάξεων, η αύξηση τιμών των εισιτηρίων έχει προκαλέσει μεγάλο οικονομικό πλήγμα στους...
κατοίκους των Βορείων Σποράδων.
Εκτιμούμε ιδιαίτερα την εξυπηρέτηση των νησιών από την εταιρεία σας καθ’όλη τη διάρκεια του έτους (Θερινή- Χειμερινή Περίοδος). Αντιλαμβανόμαστε και κατανοούμε το μεγάλο λειτουργικό κόστος της εταιρείας σας.
Παρ’όλ’αυτά, σας παρακαλούμε να επανεξετάσετε την τιμολογιακή σας πολιτική στην δυσκολότερη οικονομική κρίση που βιώνουμε καθημερινά στη χώρα μας και ειδικότερα στα νησιά μας, διότι το αντίτιμο του εισιτηρίου είναι απαγορευτικό για την απαραίτητη και αναγκαία μετακίνησή των μονίμων κατοίκων του Δήμου μας στην έδρα του νομού (γιατροί, νοσοκομείο, δημόσιες υπηρεσίες κλπ).
Ευελπιστούμε στην άμεση θετική ανταπόκριση του αιτήματός μας, όπως έχετε αποδείξει έμπρακτα σε προγενέστερα αιτήματα μας, λαμβάνοντας υπόψη τις παραπάνω παραμέτρους.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας.»

12 σχόλια:

  1. Επιτέλους!! Η παράκλισή μας εισακούστηκε!! Για να δούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κοιτα να δεις ρε που τους παρακαλάμε για τα αυτονόητα.
    Καλά που δεν ζητήσανε και συγνώμη για την ενόχληση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να κ κάποιοι που νοιάζονται κ σκέφτονται......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ Η ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ ΚΑΙ Η ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΛΟΙΟ Η ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΔΕΛΦΙΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΚΥΜΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΩΝ ;ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ , ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΠΕΡΕΤΑΙΡΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ . ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ , ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΔΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ . ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ.ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΩΝ 5.000.000 ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΤΩΝ 100.ΟΟΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aνώνυμε 09:49

    απο την στιγμή που αδυνατείς, αδιαφορείς, αναβάλλεις μια οργανωμένη κίνηση (πχ μίσθωση ή αγορά καραβιού για να εξυπηρετεί τα τρια νησιά)όχι μόνο θα τους παρακαλάς αλλά και θα τους ευχαριστείς που κρατάνε όλο τον χρόνο την γραμμή (που χρυσοπληρώνουμε)Γιατί έτσι και αποφασίσουν να τη σταματήσουν ποιός λες να υποφέρει περισσότερο εμείς ή οι εφοπλιστές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλυτερα απο κυμη και παραλια λαρισας η θεσσαλονικη

    ο βολος ουδεποτε υποστηριξε πραγματικα τα νησια, καντε μια ερευνα στον τυπο να δειτε τα αρνητικα ρεπορταζ καθε φορα πριν την νεα σεζον , εκει τα συμφεροντα ειναι πλεον μονο για τον βολο και το πηλιο αυτο τους ενδιαφερει

    πρεπει να αναβαθμιστει το αεροδρομιο της σκιαθου και τα νησια πρεπει να αποκτησουν δικο τους πλοιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ξευτήλα σε όλο το μεγαλείο της! Τρείς δήμαρχοι να υπενθυμίζουν σε γενικό εμπορικό διευθυντή τη δεινή θέση που βρίσκεται η χώρα μας λόγω κρίσης και να τον παρακαλούν να επανεξετάσουν το θέμα της αύξησης των εισιτηρίων! Δηλαδή άμα είναι καλοί άνθρωποι και επανεξετάσουν την αύξηση, λύθηκε το θέμα; Άμα φθηνήνει 2-3 ευρώ το εισιτήριο σωθήκαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπάρχει κάποιος συμπολίτης μου που πιστεύει ότι η Hellenic sea ways παραμένει τόσα χρόνια στα νησιά μας για να εξυπηρετεί τον τόπο μας και τους κατοίκους του και όχι γιατί έχει συμφέρον η ίδια η εταιρεία; Αν ισχύει αυτό να τους ευχαριστήσουμε ομαδικά, όχι μόνο οι δήμαρχοί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. γιατι δεν βαζουν τις προσφορες που ηδη δινουν μεσω νετ σε μονιμη βαση αλλα για ολους τους ταξιδιωτες

    δηλαδη το πλοιο 15-17 ευρω και το καταμαραν 22

    εστω δοκιμαστικα να δουν τα αποτελεσματα αυτο το καλοκαιρι που θα ειναι δυσκολο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δηλώσεις πολιτικών-Δημάρχων που το μόνο που τους απασχολεί είναι η επανεκλογή τους.
    Δηλαδή τώρα με την οικονομική κρίση ....μπλα-μπλα και όλα αυτά που επικαλούνται, οι ίδιοι έκαναν κάτι για να μειωθούν :
    1.Τα εισιτήρια των λεωφορείων των νησιών
    2.Τα δημοτικά τέλη
    3.Τα τέλη αποχέτευσης και ύδρευσης
    4.Οι τιμές στις ταβέρνες και τα μαγαζιά των νησιών τους.
    5.Τα λιμενικά τέλη.
    6.Οι τιμές καυσίμων στα νησιά
    7.Οι αποδοχές τους....

    Λόγια πολιτικών-λόγια εξουσίας της φιγούρας και της καλοπέρασης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου "6 Φεβ-03:44".....όλα αυτά είναι αερολογίες....θα έπρεπε να κάνουν εισήγηση επί του θέματος για όλο τον χρόνο...όπως και το καλοκαίρι..! Τα παράπονα των επισκεπτών μας από εξωτερικό πάνε σύννεφο για τα εισητήρια ΦΩΤΙΑ..με ή χωρίς αυτοκίνητα, όπως και των Ελληνων επισκεπτών μας...!!! Αν κατάφερναν να πετύχουν έκπτωση εισητηρίων γενικά και από όλες τις εταιρίες ..τότε ναι...να τους λέγαμε ότι κατάφεραν κάτι..!
    Τώρα το θυμήθηκαν...μέσα στο καταχείμωνο που είμαστε τελείως μόνοι και ο αντίλαλος του ΜΠΑΜ..που ακούγεται όταν πληρώνει κανείς το αντίτιμο του εισιτηρίου του είναι ηχυρό...?? Το καλοκαίρι βλέπετε, βρίσκει πολλούς..και κάπως πνίγεται στην πολυκοσμία...!
    Ακόμη και αυτή η κίνηση είναι καθαρά πολιτικών συμφερόντων μιας και ξέρουν ότι τώρα, σε αυτή την περίοδο θα τους διαβάσουν και θα ακουστούν σε πολλούς....και θα τους πουν Μπράβο που αγωνίζονται για τον κοσμάκι....αχ...κούνια που μας κούναγε.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Αν πετύχουν έκπτωση εισιτηρίων......πείτε το και σε μένα να ξέρω....!!!!!!! Αλλά..στο Ελλαδιστάν....μόνο η προσπάθεια...κατέληξε να μετράει περισσότερο από το αποτέλεσμα...!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σιγά μην τους ευχαριστήσουμε κιόλας για τα αυτονόητα!!! Αντί να πάνε να χτυπήσουν το χέρι στο τραπέζι και να απαιτήσουν μείωση εισιτηρίων (ή τα μειώνεις ή μην ξανάρθεις) στέλνουν γραμματάκια και γλείφουν.. ΕΛΕΟΣ!! Και ο άγιος φοβέρα θέλει! Αυτοί μας έχουν ανάγκη, όχι εμείς αυτούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.