Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Δεσμεύσεις για ΙΚΑ και τελωνείο

Ο βουλευτής του ΚΚΕ
Απ. Νάνος
Tην δέσμευση του υπουργού Εργασίας Γ. Κουτρουμάνη, αλλά και του διοικητή του ΙΚΑ Ροβ. Σπυρόπουλου ότι δεν θα καταργηθούν τα παραρτήματα ΙΚΑ σε Σκιάθο και Σκόπελο απέσπασε ο βουλευτής του ΚΚΕ Απ. Νάνος.
Όπως μας είπε ο κ. Νάνος «σε σύσκεψη στη Βουλή στην οποία συμμετείχαν οι Κουτρουμάνης και Σπυρόπουλος βάλαμε το θέμα των συγχωνεύσεων – καταργήσεων των υποκαταστημάτων και παραρτημάτων ΙΚΑ. Δεσμεύτηκαν ότι τα νησιά θα παραμείνουν ως έχουν και δεν θα υπάρξει καμία κατάργηση
Ανάλογη ήταν και η δέσμευση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικων Π. Οικονόμου, όταν σε σύσκεψη για τα τελωνεία στη Βουλή ρωτήθηκε από τον βουλευτή του ΚΚΕ για τα τελωνεία στις Βόρειες Σποράδες.

3 σχόλια:

  1. ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ Δ.Ο.Υ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ.ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπορει καποιος να μου εξηγήσει τι κάνει το ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ?
    και γιατι πρεπει να παραμείνει ΣΚΟΠΕΛΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕς ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ Η Δ.Ο.Υ.ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΔΥΟ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΒΟΛΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.