Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Γ. Μιχελής: Στόχος μας δύο μεγάλα έργα και η βελτίωση της καθημερινότητας στη Γλώσσα

Τελείωσε πριν από λίγο η ανοιχτή συγκέντρωση – ομιλία του Δημάρχου Σκοπέλου στη Γλώσσα.
Σε δήλωσή του στις «Βόρειες Σποράδες» ο Γιώργος Μιχελής είπε:
«Η σημερινή μας συγκέντρωση στη Γλώσσα ήταν πρωτόγνωρη από άποψη συμμετοχής και είμαι πολύ ευχαριστημένος γι' αυτό.
Το πρόβλημα της Γλώσσας είναι γνωστό, έχει μείνει σχετικά πίσω σε σχέση με το υπόλοιπο νησί. Στόχος μας είναι να προχωρήσουν δύο μεγάλα έργα, ο βιολογικός...
και το λιμάνι και ορισμένα μικρά έργα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα.
Έγινε ένας πολιτισμένος και εποικοδομητικός διάλογος, συμφωνήσαμε ότι υπάρχουν δυσκολίες και δεν πρόκειται να υποσχεθούμε κάτι που δεν είναι εφικτό. Τα δύο μεγάλα έργα που απασχολούν τη Γλώσσα και το Λουτράκι, δηλαδή ο βιολογικός και το λιμάνι είναι άμεσης προτεραιότητας. Όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι από το Λουτράκι και το λιμάνι του εξαρτάται και η ευημερία της Γλώσσας.
Στα άμεσα σχέδια είναι και ένα γήπεδο άθλησης το οποίο το έχω υποσχεθεί και θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι.
Εκτός από αυτά γίνεται μεγάλη προσπάθεια για τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών και σε αυτό θα επιμείνουμε ακόμα περισσότερο»
Την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου ο Γιώργος Μιχελής θα μιλήσει στο κοινοτικό κατάστημα στο Έλιος.
ΦΩΤΟ: ©Γ. ΡΟΥΣΕΤΗΣ

3 σχόλια:

  1. Εχθές στην συγκέντρωση ειπώθηκαν απο τα χείλη του Δημάρχου μας, ορισμένες βασικές αλήθειες!Ειδικά στον οικονομικό τομέα του Δήμου.Και επίσης όσες ερωτήσεις του έγιναν,απαντήθηκαν συγκεκριμένα με αλήθειες τεκμηριωμένες.Δόθηκε το ελεύθερο σε όλους που βρέθηκαν εκεί να κάνουν όποια ερώτηση η απορεία είχαν!Απλά σταράτα λόγια οι απαντήσεις και απο τους Αντιδημάρχους.Ελπίζω ότι θα έχουμε κ άλλες συχνότερες τέτοιες συγκεντρώσεις που θα αποσκοπούν στην σωστή κ γεμάτο αλήθεια ενημέρωση,χωρίς λα'ι'κισμούς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ελεγα κυριε Δημαρχε, να αρχισετε απο κατι πολυ μικροτερο και εφικτο, οπως ειναι η αντικατασταση των καμμενων λαπτηρων στις κολωνες της ΔΕΗ, σε προβληματικες περιοχες οπως το Αθεατο στην Γλωσσα. Ειναι κριμα να μην βλεπουν οι ανθρωποι τον δρομο να πανε σπιτι τους.
    Ευχαριστω για την προσοχη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τα παιδιά... τίποτα πάλι; Μια παιδική χαρά πόσο στοιχίζει; Αν είναι για τα χρήματα ας γίνει έρανος, τι να πω. Δεν γίνεται πλέον με την άνοδο των τιμών στα καύσιμα να πηγαίνουμε τα παιδιά μας στα γειτονικά χωριά για να παίξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.