Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Ή αυτοί ή εμείς!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
«ΘΕΣΣΑΛΙΑ της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ και της ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ»
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ –
ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ
Η περιφερειακή παράταξη «Θεσσαλία της Αλληλεγγύης και της Οικολογίας», εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση – κάλεσμα για γενικό ξεσηκωμό, στην οποία αναλυτικά αναφέρεται :
"Είναι πλέον ζήτημα ζωής και θανάτου για όλους και όλες μας να τους σταματήσουμε! Γενικός ξεσηκωμός εδώ και τώρα, για ανατρέψουμε την κυβέρνηση και την τρόικα.
Η τρικομματική κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ, μετά την παρωδία διαπραγμάτευσης και τις δήθεν «κόκκινες γραμμές», που εύκολα σβήστηκαν, είπε «ναι» σε όλα. Με το νέο μνημόνιο της ντροπής θέλουν να ισοπεδώσουν...
την κοινωνία: μείωση μισθών από 22% ως 50%, μετατροπή των συλλογικών σε ατομικές συμβάσεις με βάση της «διαπραγμάτευσης» τα 500 ευρώ, μείωση του επιδόματος ανεργίας στα 361 ευρώ, ψαλίδισμα των συντάξεων, επιβολή της μερικής απασχόλησης με μονομερή απόφαση του εργοδότη και απολύσεις μονίμων στο Δημόσιο. Θα τους αφήσουμε να μας επιβάλλουν αυτόν τον εφιάλτη;
Όλοι και όλες αυτές τις μέρες στους δρόμους, να πλαισιώσουμε τις απεργιακές συγκεντρώσεις και πορείες, να οργανώσουμε πολύμορφες δράσεις και κινητοποιήσεις. Να στείλουμε το μήνυμα: Ή αυτοί ή εμείς!."

1 σχόλιο:

  1. Και για άλλη μια φορά αυτοί.. Δυστυχώς παιδιά έτσι δε γίνεται.. Χθες κατέβηκα στην πορεία. Λαοθάλασσα κόσμου!!! Αλλά δυστυχώς η λαοθάλασσα δε μπορούσε να σπάσει τη γραμμή 20 ΜΑΤάδων για να φτάσει στο Σύνταγμα.. 20 αλήτες έκαναν ότι ήθελαν 100.000 κόσμο!! Το λέω με μεγάλη πικρία αλλά δυστυχώς ο λαός έχει χάσει τη δύναμη που είχε κάποτε.. Ή τουλάχιστον δεν έχει δύναμη στο δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.