Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

H εθνική μας ταυτότητα ισχυρό στεγανό στις δύσκολες εποχές που η χώρα διέρχεται

Aπό αριστερά: Επαμεινώνδας Στυλόπουλος, Μαρία Μπακλαβά-Στρατίκη και Κρις Σπύρου
Τον Πρόεδρο της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης Κρις Σπύρου επισκέφτηκαν η Γεν. Γραμματέας της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών «Ασκληπιός» Μαρία Μπακλαβά-Στρατίκη και ο Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Θεσσαλικών Σωματείων Αττικής «Η Πανθεσσαλική Στέγη» Επαμεινώνδας Στυλόπουλος στα γραφεία της Ένωσης στην Αθήνα.
Η συνάντηση επιβεβαίωσε το θετικό κλίμα και τους δεσμούς των φορέων, τους οποίους οι παριστάμενοι εκπροσωπούν, ενώ με την συγκεκριμένη ευκαιρία συζητήθηκαν οι...
τρόποι και οι άξονες μιας γόνιμης και σταθερής σχέσης για το μέλλον. Δεδομένου ότι ο Κρις Σπύρου έλκει την καταγωγή του από τη Θεσσαλία, δεν έλειψαν οι συχνές αναφορές στη πορεία του. Ο Κρις Σπύρου έχει καταλάβει τις ανώτερες πολιτικές θέσεις στις οποίες έχει εκλεγεί μέχρι σήμερα Έλληνας πολιτικός στην ιστορία των ΗΠΑ, ηγείται του Παγκόσμιου Συμβουλίου για την αποκατάσταση της Αγίας Σοφίας, ενώ το 2010 είχε βραβευτεί στο 2ο Παγκόσμιο Συνέδριο Θεσσαλών στα Τρίκαλα για την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο. Ο ίδιος εκδήλωσε τη σθεναρή πρόθεσή του να συνδράμει στην οικοδόμηση νέων στόχων για την εξωστρέφεια και αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων των Θεσσαλών τονίζοντας την βαρύτητα της εκπαίδευσης και παιδείας.
Η Μαρία Μπακλαβά-Στρατίκη στάθηκε στη σπουδαιότητα του Θεσσαλικού πολιτισμού για τον παγκόσμιο ελληνισμό και ο Επαμεινώνδας Στυλόπουλος επισήμανε τις προσπάθειες της νεώτερης γενιάς για την ανάδειξη κι ενδυνάμωση του Θεσσαλικού πνεύματος.
Και οι τρεις παριστάμενοι συμφώνησαν στην ανάγκη προάσπισης της εθνικής μας ταυτότητας ως ισχυρό στεγανό στις δύσκολες εποχές που η χώρα διέρχεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.