Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Σκοπέλου

Ανακοίνωση
«ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ
Μετά τις διαστάσεις που πήρε πανελλαδικά ο αγώνας των Λαϊκών Επιτροπών και μετά τις πολύμορφες κινητοποιήσεις, αναγκάστηκε η κυβέρνηση του Μαύρου Μετώπου να κάνει υποχωρήσεις
  1. Σε κανένα σπίτι δεν έγινε διακοπή ρεύματος. Όπου έγινε προσπάθεια να διακοπεί, αποκαταστάθηκε αμέσως, χάρη στις παρεμβάσεις των Λαϊκών Επιτροπών και του κόσμου.
  2. Ο Γ. Γραμματέας του Υπ. Οικονομικών αναγκάστηκε να δηλώσει ότι θα αποσυνδεθεί το χαράτσι από τη ΔΕΗ και σε (4) μήνες θα περάσει στις εφορίες, οι οποίες θα μεριμνούν για την είσπραξη του.
  3. Δίνονται διαρκώς νέες παρατάσεις για τη λήξη της προθεσμίας πληρωμής των λογαριασμών.
Ο ελιγμός της κυβέρνησης για αποσύνδεση του χαρατσιού από...
το αναφαίρετο δικαίωμα του λαού στο ηλεκτρικό ρεύμα αποτελεί νίκη.
Η Λαϊκή Επιτροπή αγώνα χαιρετίζει όλους τους συμπολίτες μας που συμμετείχαν στον αγώνα αυτό βάζοντας την υπογραφή τους, μαζεύοντας υπογραφές, αρνούμενοι να πληρώσουν, καταθέτοντας στη ΔΕΗ δηλώσεις άρνησης πληρωμής του χαρατσιού και δίνοντας το παρόν σε όλες τις κινητοποιήσεις μας.
Χαιρετίζουμε ιδιαίτερα κι εκείνους που με ταξική αλληλεγγύη, ενώ μπορούσαν να πληρώσουν, αρνήθηκαν να το κάνουν και καταδίκασαν τα χαράτσια ως παράνομα και αντιλαϊκά. ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους συμπολίτες μας να συνεχίσουμε μαζί τον αγώνα, για να καταργήσουμε εντελώς τα χαράτσια. Η κυβερνητική “κωλοτούμπα” δεν κρύβει τις προθέσεις της κυβέρνησης να συμπεριλάβει τα χαράτσια στα μέτρα “μόνιμου” χαρακτήρα, σε όλη τη διάρκεια του μεσοπρόθεσμου.
ΜΟΝΟ με αγώνες έχουμε ελπίδες να κερδίσουμε ΜΟΝΟ με αγώνες θα ανατρέψουμε την τρομοκρατία του μαύρου μετώπου.
Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Σκοπέλου
Σκόπελος 11/2/12»

2 σχόλια:

  1. 1) Δεν έγινε ακόμα καμμία διακοπή ρεύματος στα σπίτια που δεν έχει πληρωθεί το χαράτσι. Και τι έγινε; Θα κοπεί προσεχώς.
    2) Αν το χαράτσι αποσυνδεθεί από το λογαριασμό της ΔΕΗ και περάσει στην εφορεία, ποιο θα είναι το κέρδος; Αντί να το πληρώσω στη ΔΕΗ, θα αναγκαστώ να το πληρώσω στην εφορεία. Λοιπόν;
    3) Δίνοντας συνεχώς νέες παρατάσεις στη λήξη προθεσμίας πληρωμής των λογαριασμών τι έγινε; Θα γλιτώσουν αυτοί που δεν έχουν ακόμα πληρώσει τους λογαριασμούς τους;
    Δυστυχώς είμαστε δεμένοι χειροπόδαρα. Όποιος έχει ακίνητη περιουσία θα του πιούν το αίμα. Νομίζω ότι δείχνουν λίγη ανοχή επίτηδες, για να το χωνέψει καλύτερα ο κόσμος γιατί θα έρθουν ακόμα χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι χώρες που είναι στην Ε.Ε. πληρώνουν φόρο για την ακίνητη ιδιοκτησία τους.
    Το ίδιο θα συμβεί και με την Ελλάδα.
    Είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.