Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Το εθνικό σύμβολο στο «Πεπαρήθειο»

Ο κ. Βαγγέλης Διαγουμάς γράφει για την σημαία στο Πεπαρήθειο Δημοτικό Σχολείο:
«Μπορεί σε διάφορες Δημόσιες Υπηρεσίες να μην δίνουν σημασία για το Εθνικό Σύμβολο, αλλά όμως δεν νοείται να μην έχουν δεί οι δάσκαλοι του σχολείου σε τι κατάσταση βρίσκεται η σημαία.
Η άμεση αντικατάστασή της ειναι επιτακτική ανάγκη για ευνόητους λόγους και ελπίζω ότι αύριο θα...
δούμε την γαλανόλευκη όπως της αρμόζει στο σχολείο. Θυμίζει περισσότερο ουρά χαρταετού παρά με Σύμβολο. Είναι ντροπή.
Βαγγέλης Διαγουμάς»

6 σχόλια:

  1. ...συμφωνώ...έλεος ρε παιδιά...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βλέποντας αυτή την κατάσταση εκτός, φανταστείτε τι γίνεται και εντός του σχολείου. Για να μην πούμε για το άθλιο θέαμα της αυλής που έγινε τα τελευταία χρόνια πάρκινγκ. Η σχολική επιτροπή πού είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ σύντομα θα τακτοποιηθούν πολλά προβλήματα που αφορούν το σχολείο.Λίγη υπομονή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί έχετε μπερδευτεί ,η σημαία σκίστηκε προφανώς από την κακοκαιρία.Είναι λόγος αυτός να βγάζουμε δηλητήριο για όλο το σχολείο και για τον τρόπο που λειτουργεί.
    Η σχολική επιτροπή τι νομίζεται ότι είναι ο παλιός επιθεωρητής που θα τιμωρήσει τους κακούς δασκάλους.
    Ας δίνει τα απαραίτητα για τα λειτουργικά έξοδα του σχολείου και τα άλλα δεν την αφορούν στο ελάχιστο.
    Προς το blog :Το σχολείο έχει και διευθυντή, ας τον ρωτήσει για τυχόν διευκρινήσεις ,προτού ανεβάσει υποτιμητικά σχόλια,αυτό επιβάλει η δημοσιογραφική ηθική..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ ανώνυμε,η σημαία δεν σχίστηκε από την κακοκαιρία.Η σημαία είναι τουλάχιστον δύο μήνες σε αυτά τα χάλια.Πηγαίνω στο σχολείο δύο και τρεις φορές την ημέρα και ελέγχω την κατάσταση και έξω και μέσα και είμαι γνώστης πολλών πραγμάτων που συμβαίνουν στο Πεπαρήθειο για τα οποία εσύ έχεις άγνοια.Δεν υποτίμησα κανέναν.Για αδιαφορία μίλησα.Επειδή δεν έχεις το θάρρος να υπογράψεις το κείμενό σου φαντάζομαι ότι είσαι της σχολικης επιτροπής.Η σχολική επιτροπή μένει παντελώς αδιάφορη στα προβλήματα του σχολείου.'Επρεπε ο Σύλλογος γονέων να δώσει λεφτά για να αγορασθούν χλωρίνες και χαρτί υγείας,γιατί δέν έχετε λέτε χρήματα.Για το μισθό σας έχετε. Λεφτά των παιδιών που προορίζονταν για τις διάφορες εκδηλώσεις των.Αύριο θα μας πείτε ,γονείς φέρτε λεφτά για το πετρέλαιο για να μην ξεπαγιάσουν τα παιδιά σας κ.ο.κ.Οσο για την κ.διευθύντρια τον περισσότερο καιρό απουσιάζει.( Δεν θέλω να σχολιάσω περισσότερα).Γι αυτό λοιπόν μην με προκαλείται γιατί την προηγούμενη φορά με χέρια και με δόντια κρατήσαμε τους γονείς να μην ξεσηκωθούν.Αυτή τη φορά θα μπορέσουμε; Βαγγέλης Διαγουμας αντιπρόεδρος Σ.Γ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η σημαια μας πειραξε...!!!Το γεγονος οτι τα καλοριφερ δεν λειτουργουν σε ολες τις ταξεις και οτι τα παιδια κανουν μαθημα με τα μπουφαν τους δεν σε νοιαζει κυριε αντιπροεδρε Σ.Γ.Κ... Οσο για το οτι λειπει συνεχως η διευθυντρια, δεν πεφτει σε κανεναν το δικαιωμα να το σχολιαζει διοτι ο καθενας μας εχει τα δικα του προβληματα και ολοι μας οφειλουμε να τα σεβομαστε...Ειτε τα γνωριζουμε ειτε οχι...Εξαλλου υπαρχει υποδιευθυντρια για οτι προβλημα υπαρξει στο σχολειο..Ξεχασα ομως το μεγαλυτερο ενδιαφερον το δινετε για να μαθετε αν πηγε ή αν δεν πηγε ο καθενας στη δουλεια του για να κουτσομπολευετε στην παραλια...Ελεος πια σε αυτο το νησι...Κοιταξτε την δικια σας καμπουρα λιγο...Δεν ειδα κανεναν να βαζει τα ποδια του μπροστα για το παρκινγκ των δασκαλων και καλα για να πηγαινουν οι γονεις τα παιδια τους σχολειο...Τοσα χρονια πως τα καταφερναν μια χαρα....? Ειναι χωρος των παιδιων και θα επρεπε να τον υποστηριξετε και οχι να επητρεψετε την αλλαγη σε παρκινγκ...Τι θα πει μην με προκαλειται????Ποιος νομιζεις οτι φοβαται ποιον???? ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΙΣΧΟΣ...
      ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τελικα απο ολο αυτο καταλαβα οτι τα κακα παραδειγματα τα δινουν οι ιδιοι οι γονεις στα παιδια τους και οχι το ενα παιδι στο αλλο...ευχαριστω...!!

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.