Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Γιατί έτσι μας αρέσει..!

Την Καθαρά Δευτέρα πάλι πλοίο
Eκτίμησαν(;) ότι η επιβατική κίνηση θα είναι μικρή και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου αποδεχόμενο αίτημα της HSW ανακοίνωσε την αναστολή του δρομολογίου του «Εξπρές Σαντορίνη» της Κυριακής για Βόρειες Σποράδες. Η απόφαση ελήφθη ερήμην των δημάρχων των τριών νησιών και εν αγνοία των τοπικών κοινωνιών.
Καμία επίσημη διαμαρτυρία δεν υπήρξε μέχρι στιγμής...

3 σχόλια:

  1. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΟΥΧΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΓ ΡΗΓΙΝΟ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΛΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ Σ ΕΥΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΠΟΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ ΒΑΣΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ {HSW} ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙΩΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΜΑΣ
    ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να πεις...
    Καταδικάζουν την ομορφιά στην απομόνωση.
    Καλό-εορταστικό-τριήμερο στο νησί και τους ανθρώπους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...καλά..γιατί σας φαίνεται περίεργο....?????? 'Οταν δεν βρίσκουν αντίσταση από τις τοπικές αρχές...κι'εγώ έτσι θα κανα...! Εμείς μόνο στις..."επιστολές-εισηγήσεις" μένουμε....έτσι για να εντυπωσιάζουμε τους απλούς μας ψηφοφόρους....αλλά, όπως λέει και ο φίλος πιο πάνω....στις Δημοτικές εκλογές θα τα ξαναπούμε...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.