Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Μαζική συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στη Σκόπελο

Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου, έγινε την Τρίτη 7 Φλεβάρη 2012 και 10 π.μ. η απεργιακή συγκέντρωση στην παραλία της Σκοπέλου μπροστά στο σωματείο οικοδόμων, όπου το ΠΑΜΕ κάλεσε την εργατική τάξη να μπει μπροστά στον αγώνα με όλες τις δυνάμεις της για:

• να φύγει τώρα η κυβέρνηση του εγκλήματος μαζί με την τρόικα.
• να μην υπογραφεί κανένα νέο μνημόνιο, καμία νέα συμφωνία.
• να πληρώσει η πλουτοκρατία.
Ακόμη το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους σε...
κάθε εργοστάσιο και επιχείρηση να οργανωθούν και να πάρουν αποφάσεις να μην επιτρέψουν να περάσει κανένα μέτρο που να μειώνει μισθούς, μεροκάματα, συντάξεις. 
Όλοι στον αγώνα για ανατροπή της βαρβαρότητας.

2 σχόλια:

  1. Αν δεν κάνω λάθος, η συμβολή των μεταναστών στην ανάπτυξη, που κάποιοι (ορθώς) εξυμνούσαν, βασίστηκε στα χαμηλά τους ημερομίσθια (που τώρα θεωρούνται υφεσιακό μέτρο). Ανάπτυξη μόνο με τους χαμηλούς μισθούς των άλλων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με βάση τα επίσημα στοιχεία του ΟΟΣΑ οι συνολικές ώρες εργασίας στην Ελλάδα είναι 2.109, στην Ισπανία 1.663 και στην Πορτογαλία 1.714. Οι Έλληνες εισπράττουν μεγαλύτερο μισθό για περισσότερες ώρες εργασίας και ίσως γιατί η Ελλάδα είναι πολύ πιο ακριβή χώρα. Η Ισπανία και η Πορτογαλία έχουν την τελευταία δεκαετία την πιο ανθεκτική ανεργία παρά τους χαμηλούς μισθούς.100.000 Πορτογάλοι έχουν ήδη μεταναστεύσει για να συμβάλουν στην ανάπτυξη άλλων χωρών, το ίδιο θα γίνει και με τους Έλληνες.Όταν υπάρχει δίπλα η Βουλγαρία με κατώτατο μισθό 150 € γιατί ο επιχειρηματίας να μην στήσει την επιχείρησή του εκεί και να εισάγει τα προϊόντα στην Ελλάδα σε πάρα πολύ υψηλές τιμές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.