Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Θεσσαλίας στη Μόσχα στις 21 Φεβρουαρίου

Με κύριο χαρακτηριστικό την συνέργεια των φορέων ιδιωτικού τομέα (ξενοδόχοι, ένωση ξενοδόχων, τουριστικοί επιχειρηματίες, επιμελητήριο) η Περιφέρεια Θεσσαλίας μέσα από ένα κάλεσμα συνέργειας για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής, πραγματοποιεί σε ανοιχτή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Μόσχα στις 21 Φεβρουαρίου, την παρουσίαση της Θεσσαλίας...
ως ολοκληρωμένο τουριστικό προορισμό.
Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός επιλέγοντας στοχευμένες και συντονισμένες δράσεις μαζί με φορείς της Θεσσαλίας καταβάλλουν προσπάθεια για το «άνοιγμα» στη ρώσικη αγορά τουρισμού, σε μια προσπάθεια προβολής των τουριστικών προορισμών της Θεσσαλίας με τελικό στόχο το άνοιγμα του αεροδρομίου της Νέας Αγχιάλου για πτήσεις από Ρωσία το 2013.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά στα δεδομένα της Περιφέρειας Θεσσαλίας επιχειρείται στοχευόμενη αποστολή για την παρουσία του τουριστικού προϊόντος της Θεσσαλίας επιχειρηματιών και φορέων.
Την προσπάθεια υποστηρίζει και συντονίζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας ενώ συμμετέχουν, ο τουριστικός οργανισμός Solvex , το γραφείο του ΕΟΤ Μόσχας, οι Ενώσεις Ξενοδόχων Μαγνησίας, το Επιμελητήριο Μαγνησίας, το τεχνικό επιμελητήριο Ελλάδος Περιφερειακό τμήμα Μαγνησίας, ο Δήμος Βόλου και 17 τουριστικές επιχειρήσεις (11 από Μαγνησία, 2 από Λάρισα,1 από Τρίκαλα, 3 από Καρδίτσα) και το τουριστικό γραφείο Les Hirondelles,
Ο Τουριστικός Οργανισμός της Ρωσίας Solvex έχει αναλάβει την οργάνωση της εκδήλωσης και έκτος από τους προσκεκλημένους συνεργάτες της (πάνω από 60 τουριστικά γραφεία) θα παρευρεθούν ρώσοι δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι τουριστικών εντύπων και internet portal , ενώ θα παρευρίσκονται φορείς των επαγγελματιών και του τουρισμού, ξενοδόχοι και πολλοί επιχειρηματίες.
Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί με σύγχρονες τεχνολογικές μεθόδους, με τεχνικά χαριστικά streaming, Google maps σε ειδική ιστοσελίδα, flash animation, time lapse,3d animation με στόχο την θεματική προσέγγιση τουριστικών high light προορισμών όπως Μετέωρα, Όλυμπος, Λίμνη Πλαστήρα, Πήλιο, Σποράδες (Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο) κ.α. Οι συμμετέχοντες φορείς και επιχειρήσεις θα έχουν ειδική παρουσίαση με banner και με ειδικό διαφημιστικό υλικό στα ρώσικα.

2 σχόλια:

  1. Μπράβο στον Περιφερειάρχη ,Κώστα Αγοραστό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΚΑΛΗ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ,ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΣΩ Ν.ΑΓΧΙΑΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ,ΑΛΛΙΩΣ....Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ,ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΤΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΙΝΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΑΓΧΙΑΛΟ?ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ?Ο Κ.ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΠΑΥΤΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.