Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Ο χορός του Πολιτιστικού Γλώσσας

Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Γλώσσας πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία τον ετήσιο χορό στην Αθήνα την περασμένη Κυριακή 19 Φεβρουαρίου. Οι Γλωσσώτες της Αθήνας, φίλοι και μέλη του συλλόγου, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να γλεντήσουν παρέα, υποστηρίζοντας τον δυναμικό σύλλογο της Γλώσσας.
Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Γιώργος Μιχελής, η αντιδήμαρχος Γιώτα Αγγελέτου καθώς και μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου. Ο πρόεδρος Κ. Μπάλλας, αφού ευχήθηκε καλή χρόνια με υγεία στους...
παρευρισκόμενους, ευχαρίστησε όλους όσους πρόσφεραν δώρα για τη λαχειοφόρο καθώς και την εφημερίδα «Βόρειες Σποράδες» για την δωρεάν εκτύπωση των προκλήσεων και την υποστήριξη της, στο έργο του συλλόγου.
Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου ανανεώνει το ραντεβού του για διασκέδαση, αυτή τη Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, που θα ξεκινήσουν οι αποκριάτικες (κλικ) εκδηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.