Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Εντυπωσιακό θέαμα από τους αθλήτες του Συλλόγου Πολεμικών Τεχνών Σκοπέλου

Εξετάσεις για ζώνες έδωσαν το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου οι αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου Πολεμικών Τεχνών Σκοπέλου στο κλειστό γυμναστήριο του Δημοτικού Σχολείου.(ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ)
Οι αθλητές ήταν άριστα προετοιμασμένοι, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, εντυπωσίασαν με την τεχνική κατάρτιση και στο τέλος απέσπασαν τα συγχαρητήρια του εξεταστή και διεθνούς διαιτητή Γιώργου Παπατόλια (6dan ITF), του προπονητή...
τους Κώστα Καλαντζή (3dan ITF), αλλά και το θερμό χειροκρότημα των θεατών.
Εκτός από τις εξετάσεις για τις ζώνες πραγματοποιήθηκαν και επιδείξεις από αθλητές που κατέχουν μαύρη ζώνη, στους οποίους λίγο πριν είχαν απονεμηθεί τα διπλώματα και οι ταυτότητες της διεθνούς ομοσπονδίας.
Στις σύντομες ομιλίες τους οι κ.κ. Παπατόλιας και Καλαντζής ευχαρίστησαν τον Δήμο Σκοπέλου για την βοήθεια προς τον Σύλλογο, την διευθύντρια του Πεπαρήθειου για την παραχώρηση του κλειστού Γυμναστηρίου και τους γονείς που εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους στο Σύλλογο.
Στο τέλος της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Νικολάου έκοψε την βασιλόπιτα εν μέσω ευχών για υγεία, πρόοδο και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες του Συλλόγου.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Σκούρας, αποδεικνύοντας το ενδιαφέρον τους για τον αθλητισμό στο νησί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.