Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Ώρα ευθύνης…

Νέες συγκεντρώσεις το Σαββατοκύριακο
Δυναμική απεργιακή συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε το πρωί στην παραλία Σκοπέλου από το ΠΑΜΕ. Ομιλητές στη συγκέντρωση ο πρόεδρος του σωματείου Οικοδόμων Σπύρος Πάτσης και ο Ηλίας Προκοπίου, την ομιλία του οποίου σας προτρέπουμε να την ακούσετε.
Με το τέλος των ομιλιών οι ξεκίνησε πορεία στις γειτονιές της Σκοπέλου όπου τα μέλη του ΠΑΜΕ με σύνθημα «Όλοι στους δρόμους – Ώρα ευθύνης και μάχης» καλούσαν τους Σκοπελίτες να...
συμμετάσχουν στις επόμενες δύο συγκεντρώσεις του Σαββάτου και της Κυριακής.
«Αν παραδοθούμε θα δουλεύουμε όλη μέρα με μισθό – χαρτζιλίκι, χωρίς ασφάλιση... Οι γέροντες θα φυτοζωούν με συντάξεις πείνας. Δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο... Νομοθετούν ένα εφιαλτικό μέλλον τις σημερινές και τις επόμενες γενιές. Αύριο και μεθαύριο στις συγκεντρώσεις ο ένας πρέπει να φέρει άλλον έναν... Έχουμε τη δύναμη, μπορούμε να τους ανατρέψουμε...» είπε στις «Βόρειες Σποράδες» μέλος του ΠΑΜΕ κατά τη διάρκεια της πορείας στους δρόμους της Σκοπέλου.
Η πορεία κατέληξε με συνθήματα για παραπέρα αγώνα στο Δημαρχείο, όπου δόθηκε ραντεβού για αύριο το πρωί έξω από το Σωματείο Οικοδόμων.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΚΛΙΚ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

3 σχόλια:

  1. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙ ΠΕΡΕΙΕΧΕΙ ΟΣΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Η ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ,ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΟΜΟΛΟΓΑ 3 Α.Α.Α + ΤΡΑΠΕΖΕΣ 40 ΔΙΣ ΠΑΛΙΟΙ ΤΟΚΟΙ ΤΟΚΟΧΡΕΟΛΙΣΘΙΑ ΚΑΠΟΥ 15 ΔΙΣ ΚΟΙΝΟΣ ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΝ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 30-50 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΦΤΩΧΕΙΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΙ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΝΣΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΗΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΓΚΑΘΗΔΡΙΜΕΝΟΥΣ ΓΚΑΟΥΛΑΥΤΕΡ ΩΣ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΝΤΑΦΤΩΧΟΥΣ.ΓΙΑΥΤΟ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΛΛΗΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΨΡΕΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΕΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΤΩΡΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥ ΣΤΑ ΤΑΞΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗΣΟΥ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΟΥ ΧΕΡΙΑ ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι ακριβώς είναι...
    Ώρα ευθύνης...
    Ηλία συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όποιος δεν μοιραστεί τον αγώνα, ας μην έχει αυταπάτες ότι δεν θα μοιραστεί την ήττα. Και η παράδοση και η ιστορία του λαού μας, οι αγώνες και οι θυσίες των παππούδων και των πατεράδων μας ένα μεγάλο δίδαγμα μας δίνουν: όταν πραγματικά πιστεύουμε και επιδιώκουμε αληθινά το δίκιο, τη λευτεριά και την αξιοπρέπειά μας, τότε μπορούμε να κάνουμε αληθινά θαύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.