Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Άνοιγμα στην αγορά τουρισμού της Ρωσίας ξεκινά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Κώστας Αγοραστός: «Ξεκινάμε μια μεγάλη προσπάθεια με στόχο το 2013 να έχουμε απ’ ευθείας πτήσεις από τη Ρωσία στο αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου»
Άνοιγμα στην αγορά τουρισμού της Ρωσίας ξεκινά η Περιφέρεια Θεσσαλίας μέσω τις προσέγγισης μεγάλων tour operators της Ρωσικής Αγοράς. Για το λόγο αυτό ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας Κώστας Λεβέντης είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με την υποδιευθύντρια του τουριστικού οργανισμού Solvex κα Κατερίνα Άιζερμαν και συνεργάτες της το χρονοδιάγραμμα των δράσεων για την επίτευξη του στόχου. Η συνάντηση είχε σαν αντικείμενο την...
προετοιμασία μιας ολοκληρωμένης δράσης που αφορά στην παρουσίαση του Θεσσαλικού τουριστικού προϊόντος, σε μια ειδική εκδήλωση που διοργανώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας στις 21 Φεβρουαρίου στη Μόσχα. Στην εκδήλωση αυτή θα βρίσκονται περισσότερα από 60 τουριστικά γραφεία του δικτύου της Solvex ενώ έχουν κληθεί να συμμετάσχουν πολλοί τουριστικοί φορείς και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού.
Όπως ανάφερε ο κ. Αγοραστός: «Για πρώτη φορά γίνεται σε επίπεδο Περιφέρειας Θεσσαλίας ένα εγχείρημα στο οποίο συμπράττουν η Περιφέρεια, τα Επιμελητήρια, η Π.Ε.Δ, Ενώσεις Ξενοδόχων, επιχειρηματίες του τουρισμού και άλλοι φορείς. Ξεκινάμε μια μεγάλη προσπάθεια με στόχο το 2013 να έχουμε απ’ ευθείας πτήσεις από τη Ρωσία στο αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου. Έχω τονίσει επανειλημμένα ότι ως Θεσσαλία έχουμε πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα: τον ορεινό όγκο, τα νησιά των Βορείων Σποράδων, τα χιονοδρομικά κέντρα, τα παράλια, το Πήλιο, τον Όλυμπο, τα Μετέωρα, τη Λίμνη Πλαστήρα, κ.α. Ως αιρετή Περιφέρεια έχουμε τη βούληση να αξιοποιήσουμε τα πλεονεκτήματα αυτά μέσω προγραμμάτων μεγάλης κλίμακας και ιδιαίτερης βαρύτητας.».
Από την πλευρά του ο κ. Λεβέντης ανέφερε: «Ξεκινώντας από μια φιλοξενία δημοσιογράφων από τη Ρωσία αποφασίσαμε να κάνουμε μια ολοκληρωμένη παρέμβαση στην αγορά της Ρωσίας. Είναι η πρώτη φορά που ένα ευρύ φάσμα φορέων θα πλαισιώσουν μια αποστολή που έχει σαν στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσίαση του τουριστικού προϊόντος της Θεσσαλίας. Η επιχειρηματική πρωτοβουλία της Θεσσαλίας έχει επιλέξει το δρόμο της συνεργασίας με την Περιφέρεια Θεσσαλίας για να έχουμε μετρήσιμα αποτελέσματα. Θεωρώ ότι έχουμε επιλέξει τον καλύτερο τρόπο μέσω μιας καταξιωμένης εταιρίας όπως είναι η Solvex για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

7 σχόλια:

  1. Όταν πριν ένα χρόνο η σημερινή Δημοτική παράταξη ΣΚΟΠΕΛΟΥ έκανε άνοιγμα στης χώρες της ανατολικής Ευρώπης κάποιοι κορόιδευαν .......
    Μη τς γείες σας τώρα .

    Θαλασσινός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πριν ενα χρονο η σημερινη δημτικη αρχη εκανε ανοιγμα στην ρουμανια που ειναι επισημο και εξαθλιωμενω μελλος του Δ.Ν.Τ,εκανε ανοιγμα στην Βουλγαρια που ο βασικος μισθος ειναι περιπου στα 250,εκανε ανοιγμα στην Ιταλια που ειναι στην ιδια και χειροτερη κατασταση απο την Ελλαδα.Μπραβο αυτες λεγονται κινησεις υψηλης στρατηγικης,τωρα που βρισκεται το στρατηγικο ενδιφερον στα παραπανω στοιχεια ας μας πει ο χαριτωμενος συνομηλιτης που λεγεται Θαλλασινος, εγω με την σειραμου ανταποδιδω τις ευχεστου ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣΟΥ !!!

      Διαγραφή
    2. Τον προηγούμενο Αυγουστο οι Ιταλοί όμως έσωσαν την κατάσταση, παντού άκουγες Ιταλικά, αποτελούν μια πολύ σημαντική αγορά για τον τουρισμό της Σκοπέλου και πρέπει να ενισχύσουμε την θέση μας στην Ιταλία.

      Διαγραφή
  2. Έχεις ποτέ πάει στην Βουλγαρία στην Ρουμανία στην Ρωσία ή μήπως στην Χαλκιδική που έχει επενδύσει σε αυτούς τους τουρίστες και δουλεύει χρόνια με αυτούς, μήπως έχεις φίλους από το «ανατολικό μπλοκ» . Αγαπητέ ΤΕΝ είσαι σαν αυτούς που δεν έχουν περπατήσει εκτός Σκοπέλου και έχουν μαύρα μεσάνυχτα για την πραγματικότητα, δεν έχουν ταξιδέψει ποτέ στην ζωή τους αλλά έχουν γνώμη για τον Τουρισμό .
    Το μαύρο χρήμα που κυκλοφορεί σε αυτές της χώρες και οι άνθρωποι αυτοί θέλουν να το ξοδέψουν το γνωρίζεις;
    Άντε γεια Θαλασσινός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για σου ρε ΤΕΝ εξυπνάκια, που θες τουρίστες μόνον όσους έχουν τα πολλά λεφτά (για να τους τα πάρουμε, ε;). Από αυτά που γράφεις καταλαβαίνω πως θες να ξαποστείλουμε μακριά τα εξαθλιωμένα μέλη του ΔΝΤ και να δεχόμαστε μόνον όσους από το ΔΝΤ έχουν υψηλά εισοδήματα! Αυτοί όμως έχουν να πληρώσουν και ακριβότερα εισιτήρια. Έτσι δεν είναι; Τι φωνάζεις λοιπόν στις άλλες αναρτήσεις του ίδιου blog για τα εισιτήρια; Οι πλούσιοι δεν έχουν πρόβλημα και μπορούν να τα πληρώσουν φίλε.

    Η συμπεριφορά σου είναι απλά: αντίδραση για την αντίδραση και τα σχόλιά σου δεν έχουν βάση. Όπου σε συμφέρει γράφεις ότι θέλεις. Βαρέθηκα να σε διαβάζω, αντιδραστικέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω κυριε 3-2-2012 δεν πουλαω εξυπναδα ουτε ειμαι αντιδραστικος για την αντιδραση!Εχω κατι που δεν εχεις εσυ και οι ομοιησου την πραγμτικη αληθεια των γεγονοτων και οχι την αληθεια του εφοσον και αν,η οποια φοριεται πολυ τελευταια απο πολλους.Τωρα αν βαρεθηκες να με διαβαζεις κανε κατι απλο οταν βλεπεις σχολιομου μην το διαβαζεις γιατι μαλλον η αληθεια και η πραγματικοτητα ενοχλουν εσενα και πολλους σαν εσενα που πιθανον στο πισω μερος του μυαλουτους εχουν την λογοκρισια και ολα αυτα στα λεω διοτι το σχολειοσου αυτο μαρτυρα.Θα ηταν τιμη για πολλους να ειχαν [τα ενσυμα που εχω εγω στον τομεα των κοινωνικοπολιτικων επαλξεων]εδω και παρα πολλα χρονια,και παντα καλοπροεραιτα και πανω απο ολα το κοινο συμφερον.Σε χεραιτω κυριε και τα υπολοιπα σε αλλο θεμα αυτα ειναι τα καλα της δημοκρατιας και της ελευθερης εκφρασης του τυπου των Μ.Μ.Ε και των μπλοκ.

      Διαγραφή
  4. Ο τουρισμός είναι από τα λίγα που μας έμειναν σαν χώρα και με τον υψηλό ΦΠΑ πάνε να τον στραγγαλίσουν και αυτόν.Ενώ γειτονικές χώρες έχουν φόρο 5%-7%.Ισως τελικά να έχουν βαλθεί να μας εξοντώσουν οι εγχώριοι και οι ξένοι κυβερνώντες δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.