Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σκοπέλου

Σύμφωνα με πληροφορίες, από άτομα που παρακολούθησαν την ομιλία του Δημάρχου Γιώργου Μιχελή στη Γλώσσα, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ν. Βαφίνης στη συγκέντρωση στη Γλώσσα είπε ότι στο Λιμενικό Ταμείο Σκοπέλου δεν τοποθετήθηκαν άτομα με περγαμηνές και πτυχία τα οποία προτάθηκαν και ότι στο Λουτράκι «δεν έχει πέσει ούτε ένα ευρώ».
Άμεση ήταν η απάντηση του Δήμαρχου, ο οποίος είπε ότι για το υπό σύσταση δημοτικό Λιμενικό Ταμείο θα προτείνει τα ίδια άτομα(κλικ) τα οποία είχε προτείνει και για το υπάρχον Λιμενικό Ταμείο, ασχέτως περγαμηνών και πτυχίων, γιατί έχουν γνώση του αντικειμένου και αγαπούν το νησί και πονάνε γι΄αυτό. «Τα πτυχία της ζωής είναι καμιά φορά χρησιμότερα...» είπε ο Δήμαρχος κλείνοντας το θέμα.

5 σχόλια:

  1. Ο Δήμαρχος γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει.
    Ας το κάνει όμως άμεσα για λόγους που ξέρει. Ολοι θα βοηθήσουμε τη νέα Σκοπελίτικη πλέον Λιμενική Επιτροπή να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις των ευθυνών της. Και αυτοί με επιστημονικά πτυχία χρειάζονται, αλλά και άλλοι χωρίς τέτοια πτυχία σπουδών, αλλά με πτυχία θαλάσσιας εμπειρίας, αποτελεσματικότητας, ιδεών,αποφασιστικότητας και ειλικρινούς πάθους και αγάπης για το νησί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο καθαρισμός στο λιμάνι του Λουτρακίου από την μπίγα που κόστισε 60.000 ευρώ από ποιόν πληρώθηκε? Μερικοί ή ζούνε σε άλλο νησί ή είναι πολύ λαϊκιστες ή σκοπό έχουν να παραπλανήσουν τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο σύμβουλος της αντιπολίτευσης Βαφίνης, στη λαϊκή συνέλευση στη Γλώσσα, δήλωσε τη δυσαρέσκειά του δημόσια για το ΛΤΣ, λέγοντας ότι δεν έπεσε ούτε ένα ευρώ για το Λουτράκι. Το ακούσαμε όλοι.
      Εσύ, ως ανώνυμος, που λες για κάποιους ότι είναι πολύ λαϊκιστές ή σκοπό έχουν να παραπλανήσουν τον κόσμο, βγες και πες του τα επώνυμα. Εξάλλου τον πρόεδρο του ΛΤΣ αυτοί τον πρότειναν, αν τώρα έχουν δικό τους πρόβλημα εσωτερικό, ας το λύσουν μόνοι τους.

      Διαγραφή
  3. Επιτέλους ΔΙΚΟ ΜΑΣ Λιμενικό Ταμείο με εκπροσώπους που είναι επιλογή μας και όχι επιλογή άλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. EINAI EΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ?!!ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ!!!ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ! ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΕΤΑΙ!ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ...ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΩΣ ΒΑΣΗ?ΙΔΩΜΕΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.