Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Με λαμπρότητα οι εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο στη Σκιάθο

Στη Σκιάθο βρέθηκε για γιορτάσει την Εθνική Επέτειο ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος Τέρενς Κουίκ.
Το πρωί έγινε Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό των Τριών Ιεραρχών και τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η εκπαιδευτικός του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σκιάθου κα Χαρίκλεια Μόσχα. Αργότερα στο μνημείο πεσόντων έγινε επιμνημόσυνη δέηση και...
κατάθεση στεφάνων από τον Δήμαρχο Σκιάθου Νικόλαο Πλωμαρίτη, τον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, τον Δ/κτή Α. Τ. Σκιάθου Αναδιώτη Ελευθέριο, τον Λιμενάρχη Σκιάθου Κατσάμπα Νικόλαο, τον Διοικητή Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκιάθου Λιακόπουλο Γεώργιο, τα Σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σκιάθου, τα Σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σκιάθου, την Ένωση Γονέων Δήμου Σκιάθου, το Σύλλογο «Αλκή», το Σύλλογο Γυναικών Σκιάθου, το Τοπικό Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και την Ένωση Μικρασιατών.
Ακολούθησε η σχολική παρέλαση και ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί από το χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου Γυναικών Σκιάθου στο ανοιχτό Θέατρο στο «Μπούρτζι».

1 σχόλιο:

  1. Μήπως πήρε και το κανό του Γ.Α.Π. για να πάει καμιά βόλτα .
    Τρίτωνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.