Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Σύσκεψη για την ενεργοποίηση των ΤοπΣΑ Θεσσαλίας

Την Δευτέρα 04/03/13 στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Λάρισας πραγματοποιήθηκε, μετά από πρόσκληση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστού, τεχνική σύσκεψη για την ενεργοποίηση των ΤοπΣΑ Θεσσαλίας και επιτάχυνση των διαδικασιών υλοποίησής τους.
Το πρόγραμμα εντάσσεται στα πλαίσια του ΕΣΠΑ, προϋπολογισμού 8,5 εκατ. Ευρώ και αφορά την απασχόληση.
Στην σύσκεψη συμμετείχαν οι εκπρόσωποι των Α.Σ. της Θεσσαλίας καθώς και η Α.Σ. «Βόρειες Σποράδες» της οποίας οι εταίροι είναι:
  1. Δήμος Σκοπέλου
  2. Ένωση...
    Ξενοδόχων Σκοπέλου (Συντονιστής)
  3. Ναυτικός Ιστιοπλοϊκός Κολυμβητικός Όμιλος Σκοπέλου
  4. Δήμος Σκιάθου
  5. Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου
  6. Σύλλογος Γυναικών Σκιάθου
  7. Δήμος Αλοννήσου
  8. Ένωση Ξενοδόχων Αλοννήσου
  9. ΚΕΚ Δυναμική
  10. ΚΕΑ Θέσις
  11. Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στα γραφεία του ΚΕΚ Δυναμική στην Λάρισα, μεταξύ των στελεχών του ΚΕΚ κ. Χρήστου Γιακουβή και κ. Απόστολου Νάρη του εκπροσώπου του Συντονιστή Εταίρου και Πρόεδρο του ΔΣ της Ένωσης Ξενοδόχων Σκοπέλου κ. Ιωάννη Γιολδάση, της Προέδρου του ΔΣ και ΕΤΑΠ Δήμου Αλοννήσου κας Ζαφειρούλα Αναγνώστου και του Προέδρου του ΔΣ και ΕΤΑΠ Δήμου Σκιάθου κ. Αθανάσιου Ζλατούδη.
Συζητήθηκε η πορεία υλοποίησης του εγκεκριμένου σχεδίου για τις Βόρειες Σποράδες, ορίστηκε χρονοδιάγραμμα δράσεων σύμφωνα με το σχέδιο δράσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.