Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

Σήμερα 21 Δεκεμβρίου το δωρόσημο στους οικοδόμους

Την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου θα καταβληθεί το δωρόσημο στους οικοδόμους αποκλειστικά μέσω τραπεζών, με πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού του ασφαλισμένου, όπως ενημερώνει τους οικοδόμους το Σωματείο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Σκοπέλου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του e-ΕΦΚΑ, οι εργατοτεχνίτες οικοδόμοι, οι οποίοι δεν έχουν δηλώσει στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού, μπορούν να τα δηλώσουν μέσω διαδικτύου, είτε στην ιστοσελίδα του e-ΕΦΚΑ (www.efka.gov.gr), (επιλογή-> Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες->Μισθωτοί->Ατομικά Στοιχεία) είτε και μέσω αντίστοιχων επιλογών στην ενιαία ψηφιακή πύλη της δημόσιας διοίκησης (www.gov.gr).

Η Διοίκηση του Σωματείου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Σκοπέλου εύχεται καλές γιορτές σε όλους και το 2022 να φέρει περισσότερους αγώνες για νέες κατακτήσεις της εργατικής τάξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.