Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

ΝΕΑ ΑΠΕΡΓΙΑ | Δεμένα στα λιμάνια τα πλοία την Κυριακή 12 και την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου


Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων της με νέα 48ωρη πανελλαδική απεργία την Κυριακή 12 και την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου αποφάσισε η διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) στη συνεδρίαση της το Σάββατο.

Ήδη από την Παρασκευή το πρωί δεν πραγματοποιείται κανένα ακτοπλοϊκό δρομολόγιο, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η πρώτη 48ωρη απεργία που έχει κηρύξει η ΠΝΟ, μετά το αδιέξοδο των συζητήσεων με τους ακτοπλόους (ΣΕΕΝ) για την υπογραφή ΣΣΕ για το 2020 και το 2021.

Η ΠΝΟ σε σχετική της ανακοίνωση αναφέρει οτι υπάρχει περίπτωση περαιτέρω κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων της, δηλαδή μετά τη λήξη τα μεσάνυχτα της Δευτέρας της δεύτερης 48ωρης και ζητά και πάλι την κατανόηση και την πλήρη συμπαράσταση τόσο του επιβατικού κοινού όσο και όλων των εργαζομένων της χώρας γιατί όπως υποστηρίζει ο αγώνας ο οποίος και διεξάγεται είναι αγώνας επιβίωσης που δεν αφορά μόνον τους Έλληνες ναυτεργάτες αλλά αφορά όλη την τάξη των  εργαζομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.