Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Χαιρετιστήριο μήνυμα της ΔΑΣ-ΟΤΑ Μαγνησίας προς τους συναδέλφους για τις εκλογές

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Γιώργος Γούλας | Εκλεγμένος
στο Δ.Σ. του Συλλόγου
Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας
Η ΔΑΣ-ΟΤΑ Μαγνησίας χαιρετίζει και συγχαίρει τους συναδέλφους που, σε κάθε Δήμο και Υπηρεσία της Μαγνησίας, έκαναν το αποφασιστικό βήμα και στήριξαν τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια της παράταξης μας. Με την συμμετοχή σας και την ψήφο σας αποδείξατε ότι σε τούτους τους καιρούς της μοιρολατρίας και του «τίποτα δεν γίνεται» κρατάτε μέσα σας άσβεστη την ελπίδα ότι ένα γερό και αγωνιστικό Σωματείο μπορεί να αποτελέσει ένα ισχυρό αποκούμπι για να υπερασπίσουμε τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις μας. 

Η ΔΑΣ-ΟΤΑ εξέλεξε 5 έδρες στο Δ.Σ του Συλλόγου και 6 αντιπροσώπους για την ΠΟΕ-ΟΤΑ. Μετά από την εκπροσώπηση από τα νησιά, συγκεκριμένα από τη Σκόπελο (Γ. Γούλας) και από το Δήμο Ρήγα Φεραίου (Χ. Κουραβέλας), στις τωρινές εκλογές εκλέχτηκε μέλος του Δ.Σ από τη ΔΑΣ-ΟΤΑ και από το Δήμο Νοτίου Πηλίου (Άντα Τσιμπανάκου). 

Σήμερα, μετά την καταμέτρηση των αποτελεσμάτων των εκλογών του Συλλόγου, είναι φανερό ότι δεν πετύχαμε το στόχο μας να γυρίσει ο Σύλλογος μας σελίδα. Η ΔΑΣ-ΟΤΑ έδωσε έναν αγώνα αρχών στις εκλογές αυτές. Έναν αγώνα που είχε σαν βασική του αρχή ότι ένα σωματείο δεν φτάνει απλά να υπάρχει, ότι δεν φτάνει απλά κάθε 3 χρόνια να εκλέγουμε ένα Δ.Σ και να του αναθέτουμε να κάνει κάποια μικρο-μερεμέτια και διαβουλεύσεις με τις Δημοτικές Αρχές. Ότι χρειάζεται οι εκλεγμένοι μας να αντιλαμβάνονται ποιος είναι ο πραγματικός αντίπαλος και κυρίως να κινητοποιούν όλους τους συναδέλφους να παλέψουν για τα δικαιώματα μας.

Στη μάχη των εκλογών αντιμετωπίσαμε «θεούς και δαίμονες». Έγινε προσπάθεια να χρησιμοποιηθεί μέχρι και ο δικαστικός αντιπρόσωπος (που την τελευταία όμως μέρα στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων) και να υποκατασταθεί η εκλεγμένη Εφορευτική Επιτροπή, η οποία κράτησε γερά παρά τον πόλεμο. Είναι σίγουρο ότι δεν θα μπορούσαμε να σταθούμε ορθοί σε αυτή τη δοκιμασία δίχως τη δική σας βοήθεια, δίχως την συγκλονιστική παρουσία πάνω από 100 συναδέλφων στα ψηφοδέλτια της ΔΑΣ-ΟΤΑ. Όλοι αυτοί, και πολλοί, πάρα πολλοί περισσότεροι ανάμεσα σας αποτελούν την πραγματική δύναμη της ΔΑΣ-ΟΤΑ και του Συλλόγου μας. 

Ευχαριστούμε τους συναδέλφους που με την ψήφο τους εμπιστεύθηκαν τα ψηφοδέλτια της ΔΑΣ-ΟΤΑ. Έχουμε βαθιά τη συναίσθηση των βαριών καθηκόντων που αναλαμβάνουμε και του χρέους που έχουμε απέναντι σας. Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις, ολόκληρο το ψηφοδέλτιο της ΔΑΣ-ΟΤΑ και όχι μόνο οι 5 εκλεγμένοι εκπρόσωποι μας, για «να σηκώσουμε τον ήλιο λίγο ψηλότερα». Ο αγώνας θα είναι δύσκολος, ο δρόμος θα είναι μακρύς για να ανθρωπέψουμε τις ζωές μας, αλλά πιστεύουμε ότι η δύναμη του Συλλόγου βρίσκεται σε όλους εσάς. Μαζί σας θα δίνουμε καθημερινά τη μάχη από το μετερίζι της κάθε Υπηρεσίας του κάθε Δήμου, στο δρόμο και στα γραφεία. 

Τις στιγμές αυτές δεν χρειάζονται πολλά μεγάλα λόγια. Τη σημαία του δίκαιου αγώνα μας δεν την υποστείλαμε σε δύσκολους καιρούς. Την κρατάμε ψηλά και τώρα. Μας ξέρετε καλά από τους καθημερινούς αγώνες που δίνουμε στο πλάι σας. Έτσι θα συνεχίσουμε. Εμπνεόμαστε στον αγώνα μας από τις παλιότερες γενιές των εργαζομένων, των συναδέλφων που με σκληρούς αγώνες κέρδισαν πράγματα που σήμερα προσπαθούν κυβερνήσεις και Δημοτικές αρχές να μας αφαιρέσουν. 

Και σε όσους χρησιμοποίησαν κάθε αθέμιτο μέσο για να συκοφαντήσουν τη ΔΑΣ-ΟΤΑ και να επηρεάσουν το αποτέλεσμα των εκλογών το μόνο που έχουμε να τους θυμίσουμε είναι τα λόγια του αγαπημένου ποιητή Φώτη Αγγουλέ: 

«Μην καρτεράτε να λυγίσουμε μήτε για μια στιγμή

μητ’ όσο στην κακοκαιριά λυγάει το κυπαρίσσι

έχουμε τη ζωή πολύ, πάρα πολύ αγαπήσει»

Βόλος, 18/12/2021

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.