Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

Ακρογιαλιές Δειλινά | Γιατί στη Σκόπελο γεννιούνται πραγματικά ταλέντα!


Ο Σκοπελίτης δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Βαγγέλης Κοχύλης, αν και μόλις 24 χρονών κουβαλάει στις πλάτες του μία 10ετή επαγγελματική πορεία!

Το μπουζούκι τον κερδίζει από την ηλικία των 11, όταν πήγαινε με τους γονείς του στην "Ανατολή" για να διασκεδάσουν ακούγοντας τον Γιώργο Ξηντάρη. Εξάλλου δεν είναι λίγες οι φορές που στο ντοκιμαντέρ θα μας πει πως όλα ξεκίνησαν από τον Γιώργο Ξηντάρη και όλοι του χρωστάνε την αγάπη τους για το μπουζούκι.

Στα 12 ζητάει δώρο μπαγλαμά, ακολουθεί ένας τζουράς και ένα μπουζούκι και στα 14 έρχεται η πρώτη του δουλειά δίπλα στον Παναγιώτη Αστεριάδη, από τον οποίο, όπως μας δηλώνει, μαγεύεται από την τεχνική του και αποφασίζει πως αυτό είναι το επάγγελμα που θέλει να ακολουθήσει.

Η ιδιαίτερη φωνή του Βαγγέλη συνοδεύει το μπουζουκι του, γιατί όπως θα τον ακούσουμε να λέει στην ταινία, αυτός συνοδεύει το όργανο και το όργανο συνοδεύει εκείνον και έτσι πάντα αλληλοϋποστηρίζονται.

Γιατί στη Σκόπελο γεννιούνται πραγματικά ταλέντα!

Έπεται συνέχεια...

Δείτε το τρέιλερ εδώ https://www.youtube.com/watch?v=nGJltOC4uJE&t=4s

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.