Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

Φάρος Σκοπέλου | Πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες στήριξης στους εξυπηρετούμενους του

Ο Σύλλογος υποστήριξης καρκινοπαθών και βαριά ασθενών "Φάρος Σκοπέλου", ενημερώνει τα μέλη και τους εξυπηρετούμενούς του ότι από τις 22/11/2021 έχει καταχωρηθεί στο Εθνικό και Περιφερειακό Μητρώο Κοινωνικής Φροντίδας Ιδιωτικού Τομέα Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα μετά την αποδοχή της αίτησής του από τη Δ/νση Δημ. Υγείας & Κοιν/κής Μέριμνας της Π.Ε. Μαγνησίας Σποράδων. 

Με την ενέργεια αυτή ο Φάρος Σκοπέλου έχει τη δυνατότητα να χρηματοδοτηθεί από κρατικά κονδύλια και να παρέχει, με τον τρόπο αυτό, πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες στήριξης στους εξυπηρετούμενους του.

Ο Φάρος Σκοπέλου επίσης, είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει ότι, έτυχε χρηματοδότησης από τηΙερά Μητρόπολη Χαλκίδος, από τον Σύλλογο Ν. Μαγνησίας ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ, της Ν.Υόρκης και την ΑΜΚΕ ΑΙΓΕΑΣ, ως αναγνώριση αλλά και ενίσχυση του έργου του.

Ακόμη, ο Φάρος, αιτήθηκε συνεργασίας με τα ΚΤΕΛ Ν. Μαγνησίας , ώστε να υπάρξει έκπτωση στη μετακίνηση των εξυπηρετούμενών του, προκειμένου να μεταβούν για τις θεραπείες τους σε πόλεις όπως Αθήνα, Θεσ/νίκη ή Λάρισα, και θα ενημερώσει για το αποτέλεσμα της αίτησής του εντός των ημερών.

Με εκτίμηση, 

Το ΔΣ του Φάρου Σκοπέλου

“ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ”

Σύλλογος υποστήριξης  χρόνιων ασθενών και των οικογενειών τους

Σκόπελος  Μαγνησίας Τ.Κ. 37003

Τηλ : 24240-22341 - 6982734750

E-mail: farosskopelou@gmail.com

www.farosskopelou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.