Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Ακρογιαλιές Δειλινά | Ο Γιώργος Δρόσος θυμάται...

Ο Γιώργος Δρόσος, στο ντοκιμαντέρ, θα κάνει μια μικρή αναδρομή στην ιστορία της Σκοπέλου, για την κοινωνία και τη μουσική και την σχέση που είχαν πάντα οι Σκοπελίτες με αυτή. 

Όταν φτάσει στο πρόσφατο παρελθόν θα μας μιλήσει για τον Σκοπελίτη μάστορα που είναι τόσο ικανός ώστε να μπορεί να χτίζει ένα σπίτι μόνος του, αλλά οι κοινωνικές κρίσεις τον έκαναν να μεταναστεύσει και να βρεθεί να χτίζει πόλεις, όπως την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και εκεί θα γνωρίσει καινούργιες μουσικές και ιδέες τις οποίες θα φέρει πίσω στο νησί του.

Θα θυμηθεί τα Δειλινά με ένα έντονο ευχάριστο συναίσθημα και θα συγκινηθεί όταν θα μας μιλήσει για τον Βασίλη Σαρρή, έναν απο τους εμπνευστές των Δειλίνων, όπως μας λέει, που μαζί με τον Γιώργο Ξηντάρη, τον Παύλο Βασιλείου και κατόπιν τον Κώστα Καλαφάτη έδωσαν ζωή σε αυτό το μέρος και απέκτησε τέτοια φήμη. 

«Τα Δειλινά ήταν ένα όνειρο και μια εξαιρετική εύνοια να δημιουργηθούν, σε άλλες εποχές, που πήγαινες για γλέντι και δεν σκεφτόσουν αν το πρωί στις 7 θα είχες πρόβλημα στη δουλειά σου. Γιατί χτίστη ήθελες, σκεπά ήθελες, όποιον και αν ήθελες ήταν εκεί στο γλέντι μαζί με εσένα.»! θα μας πει στο ντοκιμαντέρ ο Γιώργος Δρόσος από τον οποίο θα μάθουμε πολλές πτυχές του παρελθόντος, που ίσως να μην έχουμε ξανακούσει ποτέ...

Έπεται συνέχεια...
Δείτε το τρέιλερ εδώ https://www.youtube.com/watch?v=nGJltOC4uJE&t=4s
Υποστηρίξτε μας με →κλικ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.