Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΚΔΑΠ Αλοννήσου

Την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Αλοννήσου στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Δημαρχείο.


Οι μικροί μαθητές του Κ.Δ.Α.Π. παρουσίασαν το μουσικοκινητικό θεατρικό «Τα αστεράκια της Άγιας Νύχτας». Τέσσερα αστεράκια, δύο άγγελοι και τέσσερις παιδικές καρδούλες διηγούνται στο κοινό ότι αυτό που έχει σημασία τα Χριστούγεννα είναι η γέννηση του Μικρού Χριστού, που έφερε στον κόσμο το άγιο φως.






Η γιορτή συνέχισε με τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια «Έγινε η νύχτα σαν μέρα», «Χίλιες Ευχές», «Το Θείο Βρέφος», «Αληθινή Χαρά» και «Χριστούγεννα Ευτυχισμένα» και τελείωσε με το δεύτερο θεατρικό «Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς», το οποίο ανεβάζουν τα μεγαλύτερα παιδιά του ΚΔΑΠ. Είναι ένα έργο που μας δείχνει ότι τα πιο ακριβά δώρα των εορτών είναι η αγάπη, το χαμόγελο και η καλοσύνη! 

Τα σκηνικά των θεατρικών ήταν φτιαγμένα από τις δασκάλες και τους μαθητές του Κ.Δ.Α.Π.


Μετά το τέλος της γιορτής ακολούθησε μινι-δεξίωση στην είσοδο του δημαρχείου, όπου υπήρχε και έκθεση χειροτεχνίας.

Στη γιορτή τηρήθηκαν όλα τα μέτρα που επιβάλλουν τα πρωτόκολλα ελέγχου της πανδημίας.

Το προσωπικό του Κ.Δ.Α.Π σας εύχεται καλά Χριστούγεννα και μια δημιουργική καινούρια Χρονιά με αγάπη και υγεία.


[ Το Κ.Δ.Α.Π. Αλοννήσου λειτουργεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αλοννήσου στα πλαίσια της Δράσης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» που εντάσσεται στο ΕΣΠΑ 2014-2020 ]  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.