Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

Ακρογιαλιές Δειλινά | Γιατί στη Σκόπελο εκτός από τη μουσική ανθίζουν όλες οι καλές τέχνες

Η Βάσω και ο Σπύρος Κοσμάς είναι ένα αγαπημένο ζευγάρι καλλιτεχνών της Σκοπέλου που η τέχνη ήταν αυτή που τους έφερε κοντά στη ζωή.

Στο ντοκιμαντέρ μάς μιλάνε για τη ζωγραφική, τη γλυπτική, για τις εμπνεύσεις, για τον αδελφικό τους φίλο Γιώργο Ξηντάρη, για τα Δειλινά στα πρώτα τους χρόνια, που τα χαρακτηρίζουν ως σημαδιακή στιγμή του νησιού, για το ρεμπέτικο τραγούδι στα χρόνια της μεταπολίτευσης, μιας εποχής που το ρεμπέτικο είναι περιθωριοποιημένο και για ένα σωρό άλλες ενδιαφέρουσες ιστορίες, μιας και οι δυό τους είναι αστείρευτοι.

Ο Σπύρος, ερασιτέχνης οργανοπαίχτης του μπαγλαμά και του μπουζουκιού, τα κουβαλάει σε κάθε γλέντι της ζωής τους και η Βάσω, βοηθός του στο τραγούδι, μας δείχνουν πως μπορεί να είναι κάποιος πολυτάλαντος.

Γιατί στη Σκόπελο εκτός από τη μουσική ανθίζουν όλες οι καλές τέχνες.

Έπεται συνέχεια...

Δείτε το τρέιλερ εδώ https://www.youtube.com/watch?v=nGJltOC4uJE&t=4s

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.