Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Φωτογράφιση στη Σκόπελο για την έκθεση «Ο Μίτος· το νήμα της Ελλάδας»


Φωτογράφιση με θέμα την Σκοπελίτικη Ενδυμασία πραγματοποιήθηκε στις 21/12/2021 απο τον φωτογράφο διεθνούς φήμης Μιχαήλ Παππά, την οργάνωση της οποίας ανέλαβε ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σκοπέλου.

Ο Μιχαήλ Παππάς φωτογραφίζει παραδοσιακές ενδυμασίες απο όλη την Ελλάδα στο σήμερα δίνοντας έμφαση στον άνθρωπο με μια ιδιαίτερη καλλιτεχνική ματιά και αισθητική. Φωτογραφίες του δημοσιεύονται διεθνώς συμπεριλαμβανομένου το National Geographic, το VICE US, The New York Times, Associated Press κ.α 

Έχει πραγματοποιήσει δεκάδες εκθέσεις στο Μουσείο Μπενάκη στην Αθήνα, στο Μουσείο Fragonard στην Γαλλία, στο Διεθνές Φεστiβάλ Φωτογραφίας στα Ιωάννινα ενώ σταθερή έκθεση με τις φωτογραφίες του εγκαινιάστηκε πρόσφατα στο Ο.Α.Κ.Α.

Στο πλαίσιο της φωτογράφισης το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση αυτής:

Το ξενοδοχείο Rigas Ηotel στην Σκόπελο για την διαμονή

Την ακτοπλοϊκή εταιρία Attica Group για τα εισιτήρια

Τα Magic Cars στην Σκόπελο για την παροχή αυτοκινήτου

Τον Δήμο Σκοπέλου για την παραχώρηση του Αρχοντικού Βακράτσα και μέρους του ιματισμού απο την Ιματιοθήκη Σκοπέλου.

Τις Κυρίες:

Κατερίνα Μπετσάνη για την προετοιμασία και το ντύσιμο των κοριτσιών και την Μάχη Χριστίνη.

Τις κυρίες: 

Αγγελική Καστάνη, Μαρία Κοσμά, Σουζάνα Χριστίνη, Σμαράγδα Σύρρου, Μάχη Σάββα και  Ρηγίνα Γαρουφαλλη που ενδύθηκαν την παράδοση του τόπου.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τις αυθεντικές ενδυμασίες τις: Tην Κατερίνα Μπετσάνη και τον Παντελή Μπετσάνη, την Σουζάνα Χριστίνη, την Σμαράγδα Σύρρου.

Ευχαριστούμε όλους όσους στέκονται πάντα στο πλευρό του Συλλόγου και στηρίζουν την προσπάθεια ανάδειξης του πολιτισμού και της Σκοπέλου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.