Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Στο ΕΣΠΑ το έργο «Ασφαλτόστρωση της οδού Ν. Κλίμα – Τζιλαλή – ΧΥΤΑ Σκοπέλου» προϋπολογισμού 2,4 εκατ. ευρώ

Λύση στα προβλήματα της προσβασιμότητας των απορριμματοφόρων οχημάτων στο ΧΥΤΑ Σκοπέλου, με την ελαχιστοποίηση της διανυόμενης απόστασης και την παράκαμψη κατοικημένων περιοχών, δίνει η έγκριση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κωνσταντίνου Αγοραστού για ένταξη στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας και ειδικότερα στον Άξονα Προτεραιότητας 4 «Αειφόρος Ανάπτυξη και Ποιότητα ζωής στη Θεσσαλία», της πράξης με τίτλο: «Ασφαλτόστρωση της οδού Ν. Κλίμα – Τζιλαλή – ΧΥΤΑ Σκοπέλου», προϋπολογισμού 2.402.475,81 ευρώ. Το έργο συγχρηματοδοτείται από...
το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης. Στην υπογραφή της ένταξης παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής, ο οποίος ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του Δήμου για χρηματοδότηση.
Όπως τόνισε ο κ. Αγοραστός μετά τη σύσκεψη που έγινε στην Περ. Ενότητα Μαγνησίας: «Είναι ένα έργο ιδιαίτερης σημασίας για τη Σκόπελο καθώς διευκολύνει την πρόσβαση προς το ΧΥΤΑ με έναν νέο και ασφαλές δίκτυο. Η κατασκευή του δρόμου μειώνει περίπου στο ήμισυ τη χιλιομετρική απόσταση, παρακάμπτοντας τους οικισμούς μέσα από τους οποίους περνούσαν έως σήμερα τα απορριμματοφόρα, επιβαρύνοντας τον κυκλοφοριακό φόρτο κυρίως κατά τη θερινή περίοδο. Παράλληλα εξασφαλίζεται σημαντική μείωση του κόστους και του χρόνου μεταφοράς των απορριμμάτων».
Αναλυτικότερα:
Η πρόσβαση των απορριμματοφόρων οχημάτων από το Ν. Κλήμα έως τον ΧΥΤΑ γίνεται σήμερα μέσω του κύριου οδικού δικτύου (επαρχιακή οδός). Το συνολικό μήκος της σημερινής διαδρομής είναι 44 χιλιόμετρα, ενώ ταυτόχρονα η κίνηση των βαρέων οχημάτων πραγματοποιείται μέσω οικισμών και δημιουργεί κυκλοφοριακή συμφόρηση, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.
Με την ολοκλήρωση του έργου, που περιλαμβάνει εργασίες βελτίωσης των χαρακτηριστικών της οδού Ν. Κλήμα – Τζιλαλή – ΧΥΤΑ θα δοθεί λύση στα προβλήματα που προκύπτουν από τις μετακινήσεις αυτές, καθώς η συνολική διανυόμενη απόσταση θα μειωθεί κατά περίπου 50%.
Παρόντες στη σύσκεψη ήταν οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Πέτρος Σούρλας και Πέτρος Μπατζιάκας, ο δ/ντης Τεχν Υπηρ. Π.Ε. Μαγνησίας κ. Αλ. Αλεξάνρου, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου κ. Παν. Μελαχροινάκης, ο τμηματάρχης Συγκοινωνιακών και Λιμενικών Έργων κ. Ηλ. Σαρρής, η επιβλέπουσα μηχανικός της Περιφέρειας κα Δ. Μπέκα, ο μηχανικός του ΟΛΒ κ. Σπ. Φυτιλής και ο μελετητής κ. Κοέν.

31 σχόλια:

  1. Ειναι τελοιος δρομος,για κοντρες,έχει κάτι ρεματιές τελειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο...άντε να δούμε το δρομάκο αυτό ασφαλτοστρωμένο μετά από δεκαετίες.."προβλημάτων"....! Ευτυχώς που βρέθηκε κι'αυτό το πρόγραμμα ΕΣΠΑ και θα πραγματοποιηθεί το πολύ σημαντικό αυτό έργο..!
    Ημερομηνίες υλοποίησης έχουμε...?? Αν ναι..ας μας ενημερώσει ο Διαχειριστής της εφημερίδας...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά είναι έργα ουσίας στις εποχές που ζούμε. Ποιός άλλος Δήμαρχος έχει πάρει έργο τόσο σημαντικό για τον τόπο αυτή την εποχή. Τώρα να δείτε το Μιχελή όλοι εσείς που λέγατε...........Μπράβο και πάλι μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια Δήμαρχε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εδώ και καιρό στην Ε.Ε ΔΕΝ επιτρέπονται οι ΧΥΤΑ για λόγους δημόσιας υγιεινής.
    Στην Κερατέα ολόκληρος ο κόσμος ξεσηκώθηκε να διώξει το Μπόμπολα και να μην γίνει ο εκεί ΧΥΤΑ.
    Εδώ πανηγυρίζουμε; Γιατί ακριβώς θα μου εξηγήσει κάποιος;
    Ποιά ουσία υπάρχει σε έργα παρωχημένα και πλέον αποδεδειγμένα επικίνδυνα πέραν της απορρόφησης κονδυλίων;
    Μήπως τα κονδύλια θα μπορούσαν να διατεθούν σε πραγματικά έργα υποδομής;

    Για το δρόμο θα συμφωνήσω, πρέπει να γίνει όπως και το μεγαλύτερο κομμάτι του βασικού οδικού δικτύου του νησιού (Σκόπελος-Γλώσσα). Για εκεί το λέω το μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το έργο του οποίου σήμερα ανακοινώθηκε η ένταξη σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα και έχει προϋ/σμό γύρω στα 2.500.000 ευρώ είναι ένα από τα μεγαλύτερα έργα της τελευταίας δεκαετίας που θα γίνουν στη Σκόπελο. Συγχαρητήρια στη δημοτική αρχή. Είναι έργο πνοής για το νησί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θερμά συγχαρητήρια στο Δήμαρχο που πάλεψε και κατάφερε να ενταχθεί από την Περιφέρεια Θεσσαλίας το έργο στο ΕΣΠΑ.
    Bravo σε όλους

    Γιάννης Γιολδάσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τώρα φαίνεται καθαρά τί μπορεί να καταφέρει αυτός που του εμπιστευτήκαμε την τύχη του νησιού μας! Το όραμα αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα! Εκτός όμως από τον Δήμαρχό μας χρειάζεται και την συμμετοχή όλων μας, από το να αλλάξουμε νοοτροπία και να μην βρωμίζουμε τους δρόμους μέχρι να συμμετέχουμε ενεργά σε ό,τι έχει να κάνει με τον δήμο. Η Σκόπελος αξίζει τα καλύτερα και μπορούμε όλοι μαζί να καταφέρουμε να ξεχωρίσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όταν θα ασφαλτοστρώσουμε μέχρι και το τελευταίο μονοπάτι του νησιού ,μέτα θα έχουμε χρόνο να ρυθμίσουμε και τα δευτερεύοντα προβλήματα όπως τα πανάκριβα εισητήρια,η άθλια σύνδεση με Βόλο , Άγιο και Θεσσαλονίκη , έναν βιολογικό που όταν φυσάει νοτιά δεν μπορείς να στάθεις στην παραλία, το οδικό δίκτυο Σκοπέλου -Γλώσσας που από τις λακούβες που έχει το καλύτερο μέσο για να μετακινήσε είναι το τρακτέρ και τα χίλια προβλήματα που έχει το νησί.Σε αυτούς τους καιρούς που ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ βρίσκεις χρήματα εμείς ας τα πετάμε στην ο θεός να τη κάνει λιμνοδεξαμενή στη Λούτσα και στην ασφαλτόστωση της Δέλφης ! Αχ ρε κατακαημένε Σκοπελίτη ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σταμάτης Ι. Ορφανός9 Δεκεμβρίου 2011 στις 1:41 μ.μ.

    Λοιπόν να βάλουμε λίγο τα πράγματα σε μια σειρά;; Τα κακοβούλικα σχόλια βλέπω συνεχίζονται. Ο δήμαρχος έκανε σωστά την δουλειά του την δουλειά για την οποία εκλέχθηκε. Έθεσε με τον τρόπο που έπρεπε το πρόβλημα με το ημιτελές έργο στην Δέλφη που λίμναζε τόσα χρόνια . Έτσι δημιουργούνται υποδομές έτσι γίνεται προσβάσιμο το νησί έτσι γινεται καλύτερη η ζωή των κατοίκων στο νησί μας. Λίγα καλά λόγια βέβαια πρέπει να πούμε και για τον περιφεριάρχη , και για τους συμβούλους από τον Βόλο . Ο Αγοραστός δεν εξαφανίστηκε όπως οι προκατοχοί του και ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του Γιώργου. Το ότι είναι από την απέναντι όχθη δεν τον έκανε να ξεχάσει ότι το νησί μας έφερε πρώτο τον συνδιασμό του και εμπιστεύθηκε το προγραμμά του. Έτσι για να λέμε τα πράγματα όπως πρέπει . Και οι δύο πλευρές συνεργάστηκαν άψογα όπως φαίνεται και σε τέτοιους δύσκολους καιρούς οικονομικά θα πάρει σάρκα και οστά ένα τόσο σπουδαίο έργο. Μην ξεχνάτε οτι ηταν στο χέρι του περιφεριάρχη η έγκριση του συγκεκριμένου έργου και η ένταξη του συγκεκριμένου και όχι κάποιου άλλου. Λοιπόν με το καλό να δούμε το έργο να έχει τελειώσει και μπράβο σε όλους. Και επίσης να συνεχιστεί η καλή συνεργασία των δύο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό πρακτικά θα πεί:
    1. Η διαδρομή Σκόπελος Γλώσσα μειώνεται στο μισό
    2. Τα ασθενοφόρα θα πηγένουν και θα επιστρέφουν απο τη Γλώσσα σε μισό χρόνο
    3. Το καλοκαίρι δεν θα περνάνε απο τον επαρχιακό δρόμο φορτηγά, σκουπιδιάρικα κλπ κλπ κλπ αποσυμφορίζοντας τον δρόμο σημαντικά.

    Εεεεεε δεν είναι και λίγα ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για να είμαστε σωστοί ως Έλληνες και δη ως Σκοπελίτες,πρέπει πρωτίστως να δώσουμε συγχαρητήρια για την επίτευξη του έργου στην τεχνική υπηρεσία του δήμου και μετά στο δήμαρχο!Δεν αφήνω υπαινιγμό για κανένα πρόσωπο.αλλά πρέπει να μάθουμε να αποδίδουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καλα δεν εχετε μαλλον αντιληφθει τα οικονομικα μεγεθη.με τοσα τρις που ακουτε τα τελευταια χρονια αλαλίασατε.λογικο.λοιπον ποιο ειναι το οφελος του δρομου?το οτι θα μειωσει το χρονο στο μισο απο τι γλωσα μεχρι τι σκοπελο.αυτο ειναι το βασικο επιχειρημα.για να μεταφερθει ο ασθενης ποιο γρηγορα απο τη γλωσα η το ελιοσ στο ΚΥΣκοπελου που δεν εχει ουτε γαζες αλλα ουτε και γιατρους.και για να οποσυμφοριστει η κεντρικη αρτιρια απο τα απορυματογορα και τα μεγαλα οχηματα βιαστικοι σκοπελιτες.2,5 δις λοιπον γιατι? για την εταιρια που θα το αναλαβει και τους λιγους σκοπελιτες-γλωσοτες που τηα δουλεψουν γι αυτον.ενα οχι αχριστο δρομο για μενα.οι δρομοι και τα μονοπατια ενωνουν αλλωστε.αλλα ενα τεραστιο ποσο που αν διαιρουνταν σωστα αναλογα με τισ πραγματικες αναγκεσ του νησιου θα ειχε και αντικτιπο στιν οικονομια μας, του καθενος ξεχωριστα και οχι των ιδιων λιγων παλι.αλλαχτε πολιτικη και τροπο σκεψεις.δεν εχετε καταλαβει τιποτα μαλλον.
    γχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 2.4 εκατομμύρια και όχι 2.5 δισ. το ποσόν αγαπητέ/η 4:53

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ερωτω ολους τους θαυμαστες του κυριου Δημαρχου αναρωτηθηκατε αν λεω και μηπως το συγγεκριμενο εργο ειχε προγραματιστει να γινει πριν καποια χρονια αλλα λογου των καποιων κολησιεργειων πολλων και διαφορων ειχε σταματησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γεια σου φίλε «τεν» με τις απορίες σου…!
    Εσύ αναρωτήθηκες άραγε ΠΟΙΟΣ κατάφερε να ξεπεράσει όλες αυτές τις πολλές και διάφορες (όπως εσύ γράφεις παραπάνω) κωλυσιεργίες πάρα πολλών χρόνων και να κάνει το όνειρο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κυριε 10-2011-1.10 καταλαβα τι ενοεις οτι τις κολυσιεργειες τις ξεπερασε ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ας το αποδεχτω καλοπροερετα και καλη την πιστη οπως επισης καλοπροερετα και καλη την πιστη η κεντρικη δοιηκηση εδωσε το πρασινο φως στον ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ να πραγματοποιειση το τιτανιο εργο, διοτι ειναι πιστα και ευσηνειδητα κατα γραμα και κατα λεξη υπερμαχος της πολιτικης της κυβερνησεως αρα σε εναν καλο αμεσο συνεργατη τον επιβραδευεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Όνειρο?? Τιτάνιο έργο?? ΕΛΕΟΣ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!
    Όνειρο είναι να βάλουν τριπλάσιους πυροσβέστες και να φέρουν κανά ελικόπτερο για τις πυρκαγιές.. Τιτάνιο έργο είναι να φέρουν νερό στην Καρυά και γάζες στο Κέντρο Υγείας..Αν θέλουν να αποσυμφορήσουν το οδικό δίκτυο ας κάνουν αυτή τη δουλειά νύχτα.. Αμέσως τρέξατε να συχαρείτε?? Τι διάολο, ποσοστά θα πάρετε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 12 Δεκεμβρίου 2011 4:35 π.μ. Οι κακοπροαιρετοι παντα θα ζητανε αλλα εργα απο αυτα που εγκρινονται, πχ νερο στο καλυβι σου στην Καρυα θες εσύ και σε καταλαβαινω, να γεμιζεις ας πουμε ευκολα την πισινα σου . σκεφτηκες ομως αν θα εχουμε τουριστες να κολυμπησοτυν φετος στην πισινα σου???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ακριβώς "12 Δεκεμβρίου 2:02'....έχουν "λυσάξει" με τα κακόβουλα σχόλια...! Αντί να λένε και ευχαριστώ που επιτέλους γίνεται αυτό το έργο..και όποιο έργο γίνεται αυτή τη στιγμή...ζητάνε και τα ρέστα....!! Τι θέλετε επιτέλους...ότι μπορεί να γίνει αυτή τη στιγμή ας γίνει, ας μην γρουσουζεύουμε τα πάντα...! Εγώ λέω και νερό να βάζαν στο καλύβι του κυρίου...πάλι θα έβγαινε να μας "διαφωτίσει" με ..άλλα έργα που τυχόν έχουν προτεραιότητα....!
    Ντροπή μας να γεμιζουμε τόοοοοσα σχόλια για κάτι τόσο θετικό που πάει να γίνει...ή δρόμος είναι αυτός ή αεροδρόμιο ή λιμάνι ή ..."η καλύβα του Μπαρμπα Θωμά" επιτέλους.....ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ....ΈΛΕΟΣ ΠΛΕΟΝ....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Α ρε μεγάλε 12/12 2:02 το βρήκες!! Την πισίνα λοιπόν θέλω να τη γεμίσω για να πνίξω ορισμένους που για να γεμίσουν την τσεπούλα τους πετάνε και ένα ξεροκόματο το οποίο ποτέ κανείς δε σκέφτηκε τι επιπτώσεις μπορεί να έχει.. Το ξέρεις αγαπητέ ότι ο χωματόδρομος είναι είδος πυροπροστασίας? Και ότι όταν καίγεται το δάσος εύκολα παίρνει και η απέναντι μεριά (όταν ο δρόμος είναι άσφαλτος) διότι η άσφαλτος έχει διευκολύνει τη ροή θερμότητας?? Ανοίξτε κανά βιβλίο πρώτα, μορφωθείτε και μετά ελάτε να πετάξετε τα ειρωνικά σχολιάκια σας για πισίνες και αηδίες. Εγώ το νερό το θέλω για να ποτίζω το μποστανάκι που θα φτιάσω για να πάω να ζήσω στη φύση. Και το χωματόδρομο για να έχω την ησυχία μου. Και ας σπάσω το αμάξι μου, δε με νοιάζει , θα πάρω ποδήλατο. Γι' αυτό δεν πάει μπροστά ο τόπος, γιατί ψηφίζουν αμόρφωτοι. Και για το Καστάνι τρέξατε όλοι να συgχαρείτε, κι όμως πολλοί τουρίστες που έρχονται χρόνια στο νησί ΞΕΝΕΡΩΣΑΝ γιατί χάλασε το τοπίο και η θάλασσα γέμισε μπίχλα!! Συγχαρητήρια για τα μυαλά που κουβαλάτε.. Και όσο για τον από πάνω (12/12 2:49) προτεραιότητά μου είναι να πηγαινοέρχομαι στο νησί άθε μέρα με το λιγότερο δυνατό κόστος.. Δε βλέπω όμως να φψνάζει η δημαρχάρα μας γι' αυτό ούτε να έρχεται σε συνεννόηση με τα άλλα δύο νησιά για το τι θα γίνει με αυτή την κατάσταση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Επίσης για διαβάστε λίγο το αντίστοιχο θέμα με το Κάστρο.. Που είναι έτοιμο να πέσει!! Πραγματικά, όσοι φωνάζετε και είστε υπέρ για τη χρηματοδότηση του δρόμου εύχομαι να μη μένετε στο Κάστρο γιατί μετά θα κλαψουρίζετε και θα παρακαλάτε για λεφτά και ασφάλεια!! Άλλα είναι τα προβλήματα... Γι' αυτό βρε αμόρφωτε δε θα έχουμε τουρίστες, γιατί δε θα έχουμε τίποτα να τους δείξουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 8:35 και 4:44 ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΑΤΕ ,ΜΗΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μπράβο πολύ σημαντικό έργο, έρχονταν οι τουρίστες και έσπαζαν τα αυτοκίνητά τους για να πάνε να δούνε τα Σεντούκια και το παρατηρητήριο στη Δέλφι.Ευκολότερη πρόσβαση παντού για να βλέπουν οι τουρίστες τις ομορφιές του νησιού μας.

    Υ.Γ. Μήπως στις επόμενες εκλογές θα πρέπει να επιτρέπεται να ψηφίζουμε μόνο με την επίδειξη του πιστοποιητικού σπουδών και με τα αποτέλεσματα του test IQ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ειρωνέψου μεγάλε, αλλά να ξέρεις ότι ο τόπος πάει κατά διαόλου επειδή είμαστε αγράμματοι, απαίδευτοι και αμόρφωτοι!! Υπάρχει και ο εναλλακτικός τουρισμός, να ανοιχτούν τα παλιά μονοπάτια και ο τουρίστας θα πάει με τα πόδια στα σεντούκια. Αλλά που? Όταν πολλά μονοπάτια τα έχουν φράξει οι γιδοβοσκοί και άλλοι καταπατητές. Πάλι δε μιλάει κανείς. Η ασφαλτόστρωση ΔΕΝ πρέπει να γίνει. Προέχουν άλλα θέματα. ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ!! ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ??? ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ?? ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ (ΕΛΕΟΣ). ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΤΑΣΑΝ ΩΣ ΕΔΩ.. ΦΩΝΑΞΤΕ ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ. ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τα όποια κονδύλια είναι για κάτι συγκεκριμένο. Γιατί κάνουμε πως δεν καταλαβαίνουμε και προσπαθούμε να μηδενίζουμε τα πάντα; Το συγκεκριμένο έργο είναι πραγματικός άθλος και μάλιστα με τις παρούσες συνθήκες. Είτε πραγματοποιηθεί είτε όχι είναι άσχετο με το Κάστρο, με το Κέντρο Υγείας ή με τα Κέρατά μας τα Τράγια...Σταματήστε λοιπόν τις βλακείες...
    Μπράβο και ξανά μπράβο στον Γιώργο τον Μιχελή και σίγουρα θα ακολουθήσουν κι άλλα έργα, οπότε όσοι κακόβουλοι κρατήστε δυνάμεις και για το μέλλον.
    Δήμαρχε, θερμά συγχαρητήρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 14 Δεκεμβρίου 2011 3:18 μ.μ για σ'ενα το ειπε ο Παγκαλος οτι μαζι τα φαγαμε.οσο αποδεχεσε αυτα που γινονται γυρω σου χωρις να συμετεχεις,να ρωτας.η κοινωνια των πολιτων που θελουμε πως θα γινει?.να αναρωτηθεις λοιπον μα 2.4 εκατ για ενα δρομο στου τζελαλι.εσενα αμα σε ρωτουσανε για το νησι σου τι προεχει να γινει αν διαθεταμε 2.4 εκ το πρωτο πραγμα που θα απαντουσες ειναι ο δρομοσ στου τζελαλι.εσυ ξερεις λοιπον τα θεματα σου καλυτερα απο ενα ευρωπαικο κονδυλι.
    και να στο πω και αλλλιως εσυ και ολοι μας πρεπει να εμποδισεις αυτο το εργο να γινει.προηγουντα πολλα αλλα μικροτερα εργα που τα βλεπουμε καθε μερα και σκοπος μας πρεπει να ειναι ο ακολουθος.αφου ξαφνικα υπαρχουν λεφτα (2.4 εκ)να κοψουμε εμεις ενα κονδυλι για το κεντρο υγειας, για την παναγιτσα.για τα πλακοστρωτα του καστρου,για νεες Θεσεις παρκινκ το καλοκαιρι, για τα σκατα μας που βρωμανε, για τη στεγη του γυμναστηριου και πολλα αλλα και να αφησουμε το Τζελαλι στη φυση του....Φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 3,5 δισ ευρώ ενδέχεται να χαθούν από τη μη απορρόφησή τους από το ΕΣΠΑ από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, μακάρι να ενταχθούν και άλλα έργα στο ΕΣΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Έτσι ακριβώς είναι 10:16 π.μ. όμως κάποια σαΐνια εδώ στη Σκόπελο για τους δικούς τους λόγους έχουν αντίθετη άποψη!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Παιδιά..ΠΟΣΟ δύσκολο είναι να καταλάβετε ότι το κακομοιρο το ΕΣΠΑ, εγκρινε τη χρηματοδότηση για ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ εργο..αυτό της ασφαλτόστρωσης δρόμου που οδηγεί σε εγκαταστάσεις ΧΥΤΑ..!! 'Οσοι ΑΣΧΕΤΟΙ, ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΙ, ΜΙΖΕΡΟΙ σχολιαστές εξακολουθουν να λένε ότι ΠΡΕΠΕΙ να εμποδίσουμε να γίνει το έργο αυτό...ΞΥΠΝΗΣΤΕ απ'το βαθύ ύπνο του δικαίου...!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΚΟΝΔΥΛΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ...ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ...εκτός βέβαια...αν 'εχετε συγκεκριμένους λόγους και επιμένετε τόσο πολύ να μην θέλετε να γινει το συγκεκριμένο έργο..αλλά ΜΗΝ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΤΕ ΆΛΛΟ...ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΈΡΓΟ ΕΓΚΡΙΘΙΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ....

    Φιλάκια.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 14 Δεκεμβρίου 2011 1:39 μ.μ. Στις επόμενες εκλογές να βάλεις εσύ υποψηφιότητα για δήμαρχος για να πηγαίνεις στο καλύβι σου με ποδήλατο σε χωματόδρομο και ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ στο Βόλο με φτηνά εισητηρια.
    Αν έχεις άποψη και θέση για την πυροπροστασία να κάνεις αίτηση στο ΔΣ και να πας να τα πεις δημόσια να σε ακούσουμε κι εμέίς απο την τηλεόραση. Τ'ωρα όπως γράφεις ανώνυμα, έχεις χαθει στο χάος των ανωνύμων.
    φιλάκια και από μένα
    και καλά χριστουγεννα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.