Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Ευχές και κάλαντα στον περιφερειάρχη

Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς και γιορτινές μελωδίες άκουσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός σήμερα το πρωί στο γραφείο του, από τις μπάντες της 1ης Στρατιάς, του Α.Τ.Α και της 110 Π.Μ. και το Μουσικό Σχολείο Λάρισας. Ευχές ακόμα δέχθηκε ο περιφερειάρχης από υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας Θεσσαλίας, αλλά και από πολλούς πολίτες.
Ο περιφερειάρχης κ. Αγοραστός ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και ανέφερε: «Εύχομαι το 2012 να είναι μια καλύτερη χρονιά για όλους. Η σκέψη μου αυτές τις μέρες είναι σ’ εκείνους που...
βιώνουν καθημερινά δυσκολίες στη ζωή τους και σε όλους όσους καλούνται να επιβιώσουν μέσα σε μια ζοφερή πραγματικότητα, δίχως να μετέχουν στο εορταστικό κλίμα των ημερών. Ελπίζω το 2012 να φέρει καλύτερες μέρες για όλους και να ξαναγεννηθεί η ελπίδα στον κόσμο. Με αυτές τις σκέψεις σας εύχομαι Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.