Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Ο καπνός μας πνίγει...

Όλο και περισσότεροι Σκοπελίτες διαμαρτύρονται για τον καπνό που βγαίνει από την αριστερή τζιμινιέρα του «Εξπρές Σκιάθος» όταν αυτό βρίσκεται στο λιμάνι.
«...Όταν φυσάει, ο καπνός σε πνίγει, τσούζουν τα μάτια και ο λαιμός...» έλεγαν σήμερα το μεσημέρι όταν το πλοίο έδεσε στο λιμάνι.

4 σχόλια:

  1. Κανονικά πρέπει να το δούν αυτό όταν θα το βγάλουν για την ετήσιά του επισκευή γιατί δεν αντέχεται άλλο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aπορώ επίσης πως το λιμεναρχείο δεν τους το έχει αναφέρει...είναι δυνατόν εδώ και πολύ καιρό να γίνεται αυτό το πράγμα...! Με μάσκα πρέπει να κυκλοφορεί κανείς αν βρίσκεται κοντά...! Αλλά, και από μακριά ακόμη, και ψιλά..ταξιδεύει αυτή η ευωδία.....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επί τέλους αντιδράσαμε. Αυτόν τον καρκίνο δεν μπορούμε να τον εισπνέουμε μήνες τώρα. Εχει ασυλία η συγκεκριμένη ακτοπλοική; Τα Λιμεναρχεία γιατί παρακολουθούν το κακό και παραμένουν σιωπηλά; Στην αρμοδιότητά τους είναι. Αν αυτά αδρανούν ας πάρει πρωτοβουλία το Λιμενικό Ταμείο. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάρα στα νησιά μας. Οι Δημοτικοί άρχοντες επίσης γιατί σιωπούν; Δεν νοιάζονται για την υγεία μας; ΝΤΡΟΠΗ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.