Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Μελομακάρονα εναντίον κουραμπιέδων

Το Σάββατο 17-12-2011 το απόγευμα, το Τοπικό Τμήμα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Σκιάθου διοργάνωσε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην οδό Παπαδιαμάντη για όλα τα παιδιά του νησιού.
Τα στελέχη του ΣΕΟ κατασκεύασαν το σπίτι του Αι-Βασίλη, όπου τα...
παιδιά πήγαιναν στην αγκαλιά του και του έδιναν το γράμμα τους για τα δώρα που θα ήθελαν να τους φέρει την Πρωτοχρονιά.
Παράλληλα διοργάνωσαν παιχνίδια, χωρίζοντας τα παιδιά σε δύο ομάδες «τα μελομακάρονα» και «τους κουραμπιέδες». Στόχος των δύο ομάδων ήταν να συλλέξουν τα κομμάτια του χριστουγεννιάτικου παζλ της ομάδας τους. Έτσι έπαιξαν με τα ξωτικά και τους καλικάντζαρους του ΣΕΟ σκυταλοδρομίες, διαγωνισμούς σοκολατοφαγίας και άλλα παιχνίδια. Νικητές ήταν η χαρά και η αστείρευτη χριστουγεννιάτικη διάθεση.
Η εκδήλωση κράτησε έως αργά το βράδυ γιατί ο καιρός ήταν καλός και το κέφι πολύ κι έτσι μικροί – μεγάλοι απόλαυσαν μια όμορφη χριστουγεννιάτικη βραδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.