Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Ώρα μηδέν για το Περιβάλλον

Κ. Καρτάλης: Δυστυχώς χάνεται χρόνος στη μάχη για την προστασία του κλίματος
Στην Παγκόσμια Κοινοβουλευτική Διάσκεψη που πραγματοποιείται στη Νότια Αφρική συμμετέχει ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας και Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής Κώστας Καρτάλης.
Όπως σημείωσε κατά την τοποθέτηση του «Δυστυχώς η πρόοδος αναφορικά με τη λήψη και εφαρμογή των αναγκαίων μέτρων για την προστασία του κλίματος είναι περιορισμένη. Οι ΗΠΑ (με άλλοθι την οικονομική κρίση) και η Κίνα (με επιχείρημα τη διατήρηση της ανάπτυξης) δεν ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους, ενώ στο τέλος του 2012 λήγει...
το Πρωτόκολλο του Κυότο, η μόνη διεθνής συμφωνία για τη μείωση των αερίων θερμοκηπίου. Μέχρι να αποφασίσουν ότι πρέπει να δεσμευθούν, οι κλιματικές αλλαγές θα έχουν ενισχυθεί. Η Ελλάδα είναι στην ομάδα των κρατών που πιέζουν για σοβαρές δεσμεύσεις καθώς ενώ δεν συνεισφέρει, παρά ελάχιστα, στην κλιματική αλλαγή, θίγεται άμεσα από αυτή»

2 σχόλια:

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.