Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Εργασία 27 μηνών σε ανέργους 55-64 ετών

Πέντε χιλιάδες θέσεις εργασίας ανοίγει το πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων Δήμων και Περιφερειών για την απασχόληση ανέργων ηλικίας 55-64 ετών.
Στο πρόγραμμα συμμετέχει και ο Δήμος Σκοπέλου, μέσω της ΔΗΚΕΣ.
Ο κατηγορίες ανέργων είναι:
Απολυμένοι ηλικίας 55-64 ετών, που έχει καταγγελθεί η σύμβασή τους από την 15η Ιουλίου 2010 και μετά (ημερομηνία δημοσίευσης του ν.3863/2010 «Νέο Ασφαλιστικό Σύστημα και συναφείς διατάξεις, ρυθμίσεις στις εργασιακές σχέσεις»).
Μακροχρόνια άνεργοι ηλικίας 55-64 ετών.
Οι άνεργοι θα πρέπει να έχουν κάρτα...
ανεργίας σε ισχύ, να είναι Ελληνες πολίτες (ή πολίτες άλλου κράτους-μέλους της ΕΕ, ή να είναι ομογενείς που έχουν δικαίωμα διαμονής και απασχόλησης στη χώρα μας), να έχουν συμπληρώσει το τυποποιημένο έντυπο εξατομικευμένης προσέγγισης και να έχουν συμφωνήσει σε ατομικό σχέδιο δράσης.
Η συνολική διάρκεια του προγράμματος ορίζεται στους 27 μήνες, οι 24 μήνες με επιχορήγηση και οι τρεις μήνες χωρίς.
Σκοπός του προγράμματος είναι να βοηθηθούν αυτοί που είναι κοντά στη σύνταξη συμπληρώνοντας ένσημα και να καταπολεμηθεί σε ένα βαθμό η ανεργία.
Πληροφορίες και αιτήσεις στην ΔΗΚΕ Σκοπέλου – Τηλ. 2424023220

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.