Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Άγιος Βασίλης έρχεται...

Αρχιμηνιά κι Αρχιχρονιά
ψηλή μου δεντρολιβανιά...

1 σχόλιο:

  1. χρονια πολλα καλη χρονια

    αναρωτιεμαι αν εχει χαθει η οχι ακομη και αυτο το νοημα να λενε τα παιδια τα καλαντα, ευχομαι να μ ην ισχυει αλλα υπαρχει η αισθηση να παιδια να βγαινουν για καλαντα καθαρα και μονο για το χαρτζιλικι κατι τοσο εναντιο στην παιδικη φυση.

    θα προτεινα τα παιδια να λενε τα καλαντα, αλλα στο νησι μας οπως και παλια , οι νοικοκυρες να δινουν μονο γλυκα η οτι εδιναν παλαιοτερα, οχι ομως χρηματα...

    ανταυτου σε καποια επιλεγμενα σημεια του νησιου να μπορει καποιος κατοικος να αφηνει χρηματα τις γιορτινες μερες ωστε αυτα να διατιθενται για δωρα για τα παιδια του νηπιαγωγιου & δημοτικου, κατι μικρο και συμβολικο.

    ετσι ολα τα παιδια θα παιρνουν το δωρακι τους αλλα και θα επανελθει το πραγματικο νοημα των γιορτων οσο αφορα τα καλαντα money is no value το χρημα δεν ειναι αξια

    πως το βρισκεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.