Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Γιορτή Κατηχητικών στην Αλόννησο

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αλοννήσου, πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των κατηχητικών συνάξεων του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Αλοννήσου.
Τα παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας έψαλλαν κάλαντα και τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα τραγούδια, ενώ...
τα μεγαλύτερα παιδιά παρουσίασαν το θεατρικό σκετς «Τα Χριστούγεννα του Νικόλα» σε ένα ιδιαίτερα ζεστό και συγκινητικό κλίμα, δηλώνoντας με τον δικό τους τρόπο ότι τελικά το «ρεβεγιόν» και το γλέντι των Χριστουγέννων δεν είναι ικανά να μεταδώσουν το αληθινό νόημα της Γέννησης του Χριστού που βρίσκεται στην ουσιώδη συμμετοχή στο αιώνιο «ρεβεγιόν» της Βασιλείας του Θεού που γευόμαστε σε κάθε Θεία Λειτουργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.