Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Για να συνηθίζουν από μικροί...

«Έκτακτη εισφορά» για τους μικρούς μαθητές του Πεπαρήθειου Δημοτικού Σχολείου. «Για να μπαίνουν από νωρίς στο νόημα και να μην διαμαρτύρονται όταν μεγαλώσουν...» μας γράφει,  με δόση χιούμορ, η μητέρα του μικρού μαθητή.

18 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΖΥΤΗΘΕΙ.ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πεντε ευρω για το κεντρο υγειας,2 ευρω για τα απορρυπαντικα αλλα τοσα για το δωρο της καθαριστριας...αλλα για βιβλια αλλα για φροντιστηριο..μια ζωη εμεις θα πληρονουμε τι κρατος εχουμε,επιτελους ας ξυπνησουμε...λεω εγω τωρα..κ για μας τους νεους ποιο θα ειναι το μελλον μας???να δουλεβουμε εφοσον ημαστε τυχερη κ εχουμε δουλεια κ να περνουμε 600ευρω το μηνα αντε ζησε παγκαλε...που μαζι τα φαγαμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λεφτά για την γραφική ύλη, λεφτά για την καθαρίστρια, λεφτά για τα απορρυπαντικά, σε λίγο λεφτά για το πετρέλαιο, λεφτά για την συντήρηση του κτηρίου κτλπ.

    Αναρωτιόμαστε αν σε όλες αυτές τις αποφάσεις του συλλόγου δασκάλων έχει γνώση ο δήμαρχος και η σχολική επιτροπή που είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για τη λειτουργία του σχολείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόνο και μόνο το κόστος της φωτοτύπησης θα μπορούσε να βοηθήσει στην αγορά των απορρυπαντικών!!! Αυτή η φαινή ιδέα είναι ίδια με την ιδέα των νηπιαγωγών του 2ου νηπιαγωγείου Σκοπέλου να μετατρέψουν το υπόγειο του κτηρίου με τους καυστήρες και την δεξαμενή πετρελαίου σε αίθουσα εκδηλώσεων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυσαρεστημένος είναι ο δήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής με αυτή την ενέργεια. Όπως μας δήλωσε η κατανομή των πιστώσεων στις σχολικές μονάδες έχει εγκριθεί και δεν υπήρχε κανένας λόγος να ζητηθούν από τους μικρούς μαθητές αυτά τα χρήματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ( ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ 2 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ).ΑΡΧΙΚΑ,Η ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ.
    Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ
    ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ (ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ,ΒΑΨΙΜΟ ΚΑΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ) ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩΡΕΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ.
    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ Η Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ (ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙ) ΓΙΑΤΙ Ο ΛΕΒΗΤΑΣ ΚΑΙ Η ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΥΤΗ, ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΓΙΑ ΑΕΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΡΤΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΒΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ.Ο ΧΩΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΚΕΙ.ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΤΡΥΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΖΕΣΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ,ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ Η ΟΧΙ.
    ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να σημειωθεί ότι για όλα αυτά τα 2ευρα δεν πήραμε καμιά απόδειξη και καλά θα κάνει κάποιος υπέυθυνος από τη σχολική επιτροπή του Δημοτικού Σχολείου να το κάνει θέμα. Το ξέρετε οτι τα παιδιά της Α΄Δημοτικού δίνουν κάθε βδομάδα ένα ευρώ για καθαριστικά ? Μα τί γίνονται τόσα καθαριστικά ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απάντηση στο σχόλιο που έγινε 11 Δεκεμβρίου 2011 11:14 μ.μ.

    Με μεγάλο ενδιαφέρον διάβασα το παραπάνω σχόλιο αλλά οι δικαιολογίες με απογοήτευσαν, γιατί δεν μας πληροφορεί αν υπάρχει κανένα νόμιμο έγγραφο καταλληλότητας του χώρου ή την κατάλληλη άδεια από την πρωτοβάθμια εκπαίδευση, τη πυροσβεστική, τη τεχνική υπηρεσία του δήμου Σκοπέλου και τη σχολικής επιτροπής! Επίσης μετά από τόσα χρόνια λειτουργίας του 2ου Νηπιαγωγείου Σκοπέλου τώρα ξαφνικά ανακάλυψαν ότι δεν υπάρχει χώρος για να παίζουν τα παιδιά όταν βρέχει? Όταν τα παιδιά μου πήγαιναν στα Νηπιαγωγεία ποτέ δεν τέθηκε θέμα από τους νηπιαγωγούς και τους γονείς για το που θα παίζουν τα παιδιά όταν έχει κακοκαιρία παρ'ότι και τότε υπήρχε αυτό το υπόγειο!! Ανυπομονώ να διαβάσω και τη γνώμη του δημάρχου Σκοπέλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με μεγάλη λύπη μου,κυρία ή κύριε (!!!), πριν απ' όλα θα πρέπει πρώτα να είστε ενήμερη, -ος, για το τι συμβαίνει και μετά να κάνετε το οποιοδήποτε σχόλιο.
    Όσο για τα σχόλια, ταπεινή μου άποψη είναι, να μην προκαλείται λογομαχίες άτυπες και ανώνυμες μέσω διαδικτύου.
    Αφού τα παιδιά σας ΗΤΑΝ στα Νηπιαγωγεία, γιατί τόσο ενδιαφέρον???
    Γιατί δεν κοιτάτε το πρόβλημα της υγείας που είναι πιο ορατό πάνω απ' όλα και ΟΧΙ το ΠΟΥ θα παίξουν τα παιδιά???
    Γιατί λοιπόν, αφού έχετε τέτοιες αντιρρήσεις επί του θέματος, δεν πάτε να αντιμετωπίσετε το θέμα εξ' επαφής και διαλέγετε αυτού του είδος την επικοινωνία???
    Ευελπιστώ να μπορέσετε να σκεφτείτε και λίγο αυτές τις ψυχούλες που ζητάνε πάνω απ' όλα να έχουν το πολυτιμότερο αγαθό που υπάρχει.ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ!!!
    Ως ευσυνείδητος γονιός λοιπόν, επιθυμώ το παιδί μου, (αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά που απαρτίζουν την συγκεκριμένη σχολική μονάδα), να είναι ΚΑΛΑ πάνω απ' όλα!!

    Ευχαριστώ για την κατανόηση σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απάντηση στο σχόλιο που δημοσιεύτηκε 12 δεκεμβρίου 2011 3:40 μ.μ.

    Καλό θα ήταν, πριν να εκφέρετε κάποια άποψη, να διαβάζετε τι έχει γραφτεί παραπάνω καλά και με προσοχή χωρίς να δίνετε έμφαση σε θέματα που εσείς θέλετε να αναδύσετε.
    Αφού δεν έχετε παιδιά στο νηπιαγωγείο, τι σχέση έχετε με τα έγγραφα; Προς τί το ενδιαφέρον σας; Γιατί δεν ήρθατε στις συγκεντρώσεις να μας αντιμετωπίσετε; Μήπως τελικά είναι και το παιδί σας είναι εκεί;
    Ανυπομονώ να σας δω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΙ ΠΑΛΙ αποφεύγετε να απαντήσετε στην ερώτηση μου αν υπάρχουν τα έγγραφα για την καταλληλότητα του χώρου!!! Επίσης το νηπιαγωγείο λειτουργεί και με τα δικά μου χρήματα σαν φορολογούμενος πολίτης, άρα έχω ΚΑΘΕ δικαίωμα να σχολιάζω ελεύθερα και να εκφράζω την γνώμη μου, και δεν είναι κλειστό κλαμπ όπως θέλετε να το παρουσιάσετε! Σημασία δεν έχει αν έχω ή δεν έχω παιδί στο νηπιαγωγείο, σημασία έχει το ότι μπορεί για παράδειγμα μελλοντικά να έχω! Όσον αναφορά την ΥΓΕΙΑ των παιδιών δεν νομίζω ότι ένα ΥΠΟΓΕΙΟ γεμάτο μούχλα και υγρασία είναι κατάλληλο μέρος για να παίζουν! Και τέλος πιστεύω πως όλα τα υπόλοιπα περί ανωνυμίας κτλπ. είναι απλά ένας τρόπος για να ξεφύγετε από το θέμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 12 Δεκεμβρίου 2011 3:40 μ.μ. ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ,ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΡΧΙΚΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΟΜΟΡΦΟΣ,ΚΑΘΑΡΟΣ,
    ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΞΕΧΝΩ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.ΑΝ Ο ΧΩΡΟΣ ΗΤΑΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ.ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΣ;ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΣ;ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΧΑΤΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.ΙΣΑ ΙΣΑ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΒΑΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΥΧΛΑ ΚΑΙ ΥΓΡΑΣΙΑ.
    ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΥΧΛΑ ΚΑΙ ΥΓΡΑΣΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για τρίτη φορά αποφεύγετε να δημοσιεύσετε τα έγγραφα που να πιστοποιούν την καταλληλότητα του ΥΠΟΓΕΙΟΥ του 2ου Νηπιαγωγείου Σκοπέλου. Δεν θα πέσω ούτε σε ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ούτε σε ΕΙΡΩΝΙΚΟ επίπεδο όπως δηλαδή είναι οι απαντήσεις σας! Περιμένω την δημοσίευση των παραπάνω εγγράφων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΟΥΝ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΤΙ ΣΕ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΤΟΝΟ.ΙΣΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ.ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΤΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΛΥΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κυρία ...., αρκετά πιά! Δεν νομίζετε;
    Όσο και να θέλετε να υποστηρίζετε την επαγγελματική σας καρέκλα, προκαλέστε για την υπόδειξη καταλληλότητας εγγράφων στον χώρο εργασίας σας, στον χώρο του Δημοτικού όπου φοιτεί το ή τα παιδιά σας.
    Ο εν λόγω χώρος ΔΕΝ σας ενδιαφέρει, μιάς και όπως ισχυρίζεστε ΔΕΝ φοιτεί δικό σας παιδί εκεί.
    Ως γονείς, θα εισηγηθούμε ΕΙΔΙΚΑ σ' εσάς να ΜΗΝ υποδειχθεί ΚΑΝΕΝΑ μα κανένα έγγραφο.
    Όσο για το χαρακτηρισμό του επιπέδου μας ως "ειρωνικό", μάλλον θα πρέπει να ανατρέξετε στις δικές σας απαντήσεις και να κρατάτε το ανθρώπινο επίπεδο, όπως άλλωστε κάνουμε κι εμείς. Μπορεί να είμαστε απλοί άνθρωποι του μόχθου και να μην πήραμε τα "πτυχία των ανώτατων και ανώτερων πανεπιστημίων", αλλά έχουμε το πτυχίο της ανθρωπιάς, του ήθους και της παιδείας.
    Δυστυχώς γι' εσάς, το θέμα περνάει σε προσωπικό επίδεδο, εκτός διαδικτύου.

    Θα παρακαλέσω ΘΕΡΜΑ και τους υπόλοιπους γονείς, να μην απαντούν πλέον στις απερίγραπτες άνευ λόγου προκλήσεις της κυρίας (;)εδώ.
    Αρκετά δεν ασχοληθήκαμε εδώ μαζί της;

    Καλές γιορτές !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δυστυχώς και πάλι θα πρέπει να σας απογοητεύσω!! Δεν είμαι κυρία, είμαι ΚΥΡΙΟΣ!

    Εύχομαι στα παιδάκια καλές γιορτές και καλή πρόοδο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ 2€ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΔΙΕΥΘΙΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ. ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ? ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΟΛΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΜΑΜΑ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ???
    ΦΕΡΤΕ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΥΣ ΦΕΡΤΕ ΠΑΚΟ Α4 ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΠΑΜΕ????
    ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ??? ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.