Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Η ΑΚΠΣ πιστή στους πολιτιστικούς στόχους

Μέγαλη ήταν η προσέλευση του κόσμου στα εγκαίνια της τιμητικής έκθεσης βιβλίου «ΣΚΙΑΘΙΤΕΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ».
Η έκθεση οργανώθηκε πάνω σε μια ιδέα του Σκιαθίτη καλλιτέχνη κ. Σταύρου Τσιμπλιαράκη, με την βοήθεια όχι μόνο των μελών της ΑΚΠΣ αλλά και πολλών Σκιαθιτών και κυρίως των φιλολόγων...
Ασημίνας Σουλτάνη και Μαρίας Λάζου, τους οποίους η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Σκιάθου τους ευχαριστεί και δια του Τύπου.
Συγκεντρώθηκαν πάνω από 150 τίτλοι βιβλίων 25 συγγραφέων.
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και τις 28 Δεκεμβρίου, είναι ανοιχτά από τις 16.30’-19.30’ και πρωϊνές ώρες, μετά από συνεννόηση, για τα σχολεία.
Ο επισκέπτης μπορεί να καθίσει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και να ξεφυλλίσει βιβλία που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον του.
Προγραμματίζεται ήδη η επανάληψη της έκθεσης, εμπλουτισμένης με νέο υλικό, το ερχόμενο Πάσχα.
Όπως μας είπε η επικεφαλής της ΑΚΠΣ Αν. Φιλαρέτου «με αυτή την εκδήλωση η ΑΚΠΣ μένει πιστή στους πολιτιστικούς στόχους που έθεσε με την δημιουργία της “ΜΙΚΡΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ”. »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.