Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Πρώτη λειτουργία του π. Ρηγίνου

Την πρώτη του ευλογία ως Ιερέας, έδωσε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου ο π. Ρηγίνος στην λειτουργία του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Γλώσσα, όπου συλλειτούργησε με τον Αρχιμ. π. Αλέξιο Παπασταμούλο, πλησίον του...
οποίου διηκόνησε ο π. Ρηγίνος στη Γλώσσα.
Το βράδυ 9 έγινε εσπερινός στον Άγιο Νικόλαο στο Λουτράκι
Ο π. Ρηγίνος ο οποίος χειροτονήθηκε(κλικ) στις 11 Δεκεμβρίου από τον Μητροπολίτη Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων, θα υπηρετήσει στην Ενορία Αγίου Νικολάου Λουτρακίου Σκοπέλου, εις διαδοχήν του καλού Ιερέως π. Νικολάου Σκιαθίτη, ο οποίος μετετέθη στην Ενορία Αγίων Αναργύρων Κλήματος.
Φωτογραφίες: © Γιώργος Ρουσέτης

2 σχόλια:

  1. ΑΞΙΟΣ!! ΑΞΙΟΣ!!
    Και επειδή από το λίγο που τον γνωρίζω,μπορώ να πω ότι διέκρινα έναν καλό Διάκο κ τώρα Ιερέα που θα εκτελέσει άψογα τα καθήκοντα του,στην ενορία του Λουτρακίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αξιος αξιος!!!παντα να λειτουργειτε με γνωμονα την πιστη και την αγαπη προς τον θεο και τον συνανθρωπο για σωστη καθοδηγηση του εργου σας οπως εξαλου κανετε μεχρι και σημερα!!!γρηγορα και αρχιμανδριτης!!!αξιος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.