Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Σπυρίδωνος

Η μνήμη του Αγίου Σπυρίδωνος, Επισκόπου Τριμυθούντος Κύπρου, του επονομαζόμενου δια το πλήθος και το μέγεθος των επιτελουμένων θαυμάτων και Μέγα, εορτάζεται στις 12 Δεκεμβρίου.
Σήμερα, παραμονή στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος (κλικ) στη Σκόπελο έγινε Ιερά Αγρυπνία και μέγας εσπερινός και λιτάνευση της ιεράς εικόνας του Αγίου στα...
δρομάκια της Σκοπέλου. Την εικόνα ακολούθησαν ψάλλοντας εκατοντάδες πιστοί σε μια καταπληκτική βραδιά που θύμιζε πασχαλιά και όχι μέσα Δεκέμβρη.
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες.

2 σχόλια:

  1. Η βραδιά ήταν εξαιρετική. Η λειτουργία ακουγόταν από μακρυά. Τα σπίτια όλα φωτισμένα και τα σοκάκια γύρω όλα σκουπισμένα. Η εκκλησία ομορφοβολεμένη. Ο κόσμος πολύς. Μπράβο! Χρόνια πολλά σε όλους και του χρόνου. Ο Άγιος βοήθειά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άγιε Σπυρίδωνα βοήθησέ μας να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες της ζωής μας και χάριζε υγεία και χαρά σε όλο τον κόσμο.
    Χρόνια πολλά σε όλους τους εορταζόμενους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.