Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Συγκέντρωση της Λαϊκής Επιτροπής Αγώνα

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΣΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΗ
Συγκέντρωση – συζήτηση πραγματοποίησε η Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Σκοπέλου όπου εξετάσθηκε η παραπέρα δράση της στο θέμα με τα χαράτσια της ΔΕΗ, άλλα τέθηκαν και άλλα προβλήματα του νησιού, όπως τα προβλήματα του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου και των σχολείων, καθώς επίσης και η ανυπαρξία δρομολογίων προς Άγιο Κωνσταντίνο.
Μέλη της Επιτροπής, επισκέφθηκαν το Κ.Υ. Σκοπέλου και συναντήθηκαν με τον διευθυντή Γ. Τριανταφύλλου ο οποίος τους ενημέρωσε για...
την απελπιστική κατάσταση που επικρατεί, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, για την έλλειψη γιατρών και υλικών κλπ.
Στη συγκέντρωση αποφασίστηκε η συμμετοχή της Επιτροπής στο συλλαλητήριο αλληλεγγύης στους άνεργους που θα πραγματοποιηθεί από το ΠΑΜΕ στη Σκόπελο στις 20 Δεκέμβρη και στο οποίο θα τεθεί και το ζήτημα των απλήρωτων υπαλλήλων στις επιχειρήσεις του Δήμου.
Μέλη της Επιτροπής και του ΠΑΜΕ έχουν ζητήσει από τον Δήμο να τους πληροφορήσει σε πόσους υπαλλήλους, για πόσους μήνες και πόσα χρήματα χρωστάει...
Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν για να ακούσουν από κοντά τον προβληματισμό που υπάρχει, οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Ραμαντάνης και Ρόδιος, οι οποίοι για το θέμα της Υγείας έχουν ζητήσει συνάντηση με τον διευθυντή του Κ.Υ. Γιώργο Τριανταφύλλου για να πληροφορηθούν από πρώτο χέρι τα προβλήματα.
Παρεμβαίνοντας ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Μ. Ραμαντάνης στη συγκέντρωση είπε μεταξύ άλλων:
«Σήμερα τα προβλήματα έχουν πολλαπλασιαστεί. Αν ο κόσμος δεν πάρει την κατάσταση στα χέρια του θα γίνει χειρότερη... Στο τελευταίο συμβούλιο που έγινε και κατά την ενημέρωση για την πορεία του προϋπολογισμού μέχρι το γ' τρίμηνο του 2011, με έκπληξη ακούσαμε ότι κινείται χαμηλά από τον ήδη κουτσουρεμένο προϋπολογισμό που κατατέθηκε στην αρχή του χρόνου. Έχει υλοποιηθεί περίπου το 60%... Ο κόσμος μάς ζητάει να βγούμε μπροστά και να παλέψουμε για λύσεις, γιατί το σύστημα που βιώνουμε έφθασε στα όριά του...»

3 σχόλια:

  1. Όταν είσαι άνεργος δεν σου φτάνει η δυσπραγία σου, αλλά πρέπει να ταξιδέψεις κάθε τρίμηνο στο Βόλο για να σφραγίσεις την κάρτα σου. Είναι γνωστό ότι το κατοστάρικο δεν σε καλύπτει. Ασφαλώς σπαταλάς εκτός από χρήματα, όλη τη μέρα σου. Ο Δήμος Αλοννήσου έχει ανταποκριτή ΟΑΕΔ, αλλά με τα δρομολόγια που έχουμε είναι αδύνατο να προσεγγίσεις το γειτονικό μας νησί. Μέσα στις προεκλογικές υποσχέσεις του Δημάρχου μας ήταν ότι θα υπήρχε εδώ ανταποκριτής και δεν θα χρειαζόταν να ταξιδέψουμε. Τόσο δύσκολο είναι; Ο γειτονικός μας Δήμος πώς τα κατάφερε και μάλιστα εκτός του ότι εξυπηρετεί τους πολίτες του, εισπράτει και κάποια χρήματα από τον ΟΑΕΔ για την εξυπηρέτηση που προσφέρει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλληνα -Ελληνίδα
    έστω στο και 5΄παρε την κατάσταση στα χέρια σου και συστρατεύσου στο κίνημα της αντίστασης και της μη υποταγής, ήρθε η ώρα να μιλήσεις και να φωνάξεις ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΜΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, Η ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. Ήρθε η ώρα να ενώσεις την δύναμη σου με αυτές των εργατών, των ανέργων, των χαμηλοσυνταξιούχων, των σπουδαστών, των αυτοαπασχολουμένων και λοιπών κοινωνικών δυνάμεων, για να προτάξεις το ΟΧΙ της ισοπέδωσης που επιχειρούν εναντίον σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΤΗΣ 3ΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΠΟΥ? ΠΗΓΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η Ε.Ε ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣΜΑΣ ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΧΥΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΗΜΙΤΗ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ Ο.Ν.Ε ?ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ Η ΣΙΓΗ ΒΟΩΝΤΩΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.