Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Σε δημόσια διαβούλευση το Σχέδιο Στρατηγικού Σχεδιασμού του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Σκοπέλου

Άρχισε η δημόσια διαβούλευση του Στρατηγικού Σχεδιασμού του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Σκοπέλου για την περίοδο 2012-2014 το οποίο έχει μεσοπρόθεσμο χαρακτήρα και αποκρυσταλλώνει τους στόχους της σημερινής Δημοτικής Αρχής.
Το κείμενο της Α’ Φάσης (Σχέδιο Στρατηγικού Σχεδιασμού) συζητήθηκε και ψηφίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Σκοπέλου, τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και από την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011 έως και την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011, τίθεται σε δημόσια διαβούλευση.
Το πλήρες κείμενο βρίσκεται αναρτημένο, στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σκοπέλου (www.skopelos.gov.gr) και επ’ αυτού μπορούν να υποβάλονται...
σχόλια, παρατηρήσεις και προτάσεις, από πολίτες, συλλόγους και από τοπικούς, κοινωνικούς και οικονομικούς φορείς. Οι τυχόν παρατηρήσεις και προτάσεις θα ενσωματωθούν στο τελικό κείμενο, κατόπιν αξιολόγησης από την Εκτελεστική Επιτροπή.
Οι προτάσεις, οι παρατηρήσεις και τα σχόλια υποβάλλονται κατ’ ευθείαν στον Δήμαρχο Γιώργο Μιχελή.
Ηλεκτρονικά στη δ/νση (e-mail): ds-mayor@otenet.gr
Ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Δήμος Σκοπέλου, Γραφείο Δημάρχου, Ν. Σκόπελος, 37003

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.