Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Το Χριστουγεννιάτικο "Δεν θέλω" Δένδρο

Σήμερα τα παιδιά των κατηχητικών συνάξεων της Ενορίας Αγίας Παρασκεyής Αλοννήσου, στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο του Πνευματικού Κέντρου με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Έγραψαν μικρές κάρτες προς τον Άγιο Βασίλειο στις οποίες όμως δεν του ζητούν πράγματα που θέλουν, αλλά πράγματα που ΔΕΝ θέλουν για το Νέο Έτος. Έτσι, τα νεώτερα μέλη της κοινωνίας που ζούμε, αφουγκραζόμενα τη σημερινή πραγματικότητα, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ...
πολέμους, πείνα, ζήλεια, ακριβά παιχνίδια, ορφανά παιδιά που υποφέρουν, λαούς που να ζουν σε συνθήκες φτώχειας κ.α. Όλες οι μη-επιθυμίες των παιδιών θα δημοσιευθούν μετά τα Θεοφάνεια, αφού κατά την κοπή της Βασιλόπιτας των κατηχητικών που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Ιανουαρίου, θα διαβαστούν όλες οι κάρτες των παιδιών και μετά από κλήρωση ένα παιδί θα παραλάβει έναν κουμπαρά με πενήντα ευρώ και άλλα πενήντα ευρώ θα αποσταλούν στο Ορφανοτροφείο Αρρένων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος.
Τέλος, την ερχόμενη Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου στις 6.30μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου Αλοννήσου, τα παιδιά των κατηχητικών συντροφιών θα παρουσιάσουν την Χριστουγεννιάτικη Εορτή και θα μας μεταφέρουν το μήνυμα των Χριστουγέννων μέσα από τη θεατρική παράσταση «Τα Χριστούγεννα του μικρού Νικόλα» που ετοίμασαν τα παιδιά του Γυμνασίου και του Λυκείου, ενώ τα μικρότερα παιδιά θα απαγγείλουν ποιήματα και θα ψάλλουν κάλαντα από όλα τα μέρη της Ελλάδας.

1 σχόλιο:

  1. Τί ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΝ τα παιδιά!!!
    Τουλάχιστον αυτές τις μέρες ας ανοίξουμε τ' αυτιά μας ν' ακούσουμε τί ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.