Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

«Τρύπα» 8.500 ευρώ στο «Πεπαρήθειο»

Το Πεπαρήθειο Δημοτικό Σχολείο Σκοπέλου είναι ένας ζωντανός οργανισμός με 250 μαθητές και με πολλές λειτουργικές ανάγκες.
Δυστυχώς οι κρατικές επιχορηγήσεις προς τα σχολεία, εμφανίζουν συνεχώς μια φθίνουσα πορεία, παρά το γεγονός ότι και τα ήδη καταβαλλόμενα χρήματα δεν επαρκούσαν για την εύρυθμη λειτουργία τους.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η νέα...
σχολική επιτροπή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στη Σκόπελο, εκτός από τα ελάχιστα χρήματα που έχει στη διάθεσή της για φέτος και με αυτά πρέπει να πορευτεί, βρίσκεται αντιμέτωπη και με ένα σοβαρό πρόβλημα, που ακούει στο όνομα «ανεξόφλητα τιμολόγια του 2009 και 2010»!
Το άθροισμα αυτών των οφειλών, παλαιοτέρων χρήσεων, φθάνει στο ποσόν των 8.500 ευρώ συν το απλήρωτο ΙΚΑ!
Ένα ζήτημα που αργά ή γρήγορα θα τεθεί και στο δημοτικό συμβούλιο για να παρθούν αποφάσεις...

5 σχόλια:

  1. ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ θέμα προέκυψε με την καθαριότητα στο Πεπαρήθειο Δημοτικό Σχολείο με κίνδυνο υπατίτηδας των μαθητών. Η πλήρης αδιαφορία των αρμόδιων επιτροπών του Δήμου για την προμήθεια υλικών καθαριότητας και η οφείλη μισθών στην καθαρίστρια του σχολείου ενος χρόνου την ανάγκασαν να προβεί σε απεργία.ΓΟΝΕΙΣ ΞΕΣΗΚΩΘΗΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΕ 14-12-11 ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΠΑΡΗΘΕΙΟΥ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΣΕ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και οι δύο παραπάνω σχολιαστές έχουν δίκιο να ξεσηκωθούμε όμως γιατί; Για την "τρύπα" και τις απόρροιες που είναι και η έλλειψη στοιχειώδους καθαριότητας του σχολείου ή για τη ρουβάδα που αιωνίως τελικά κουβαλάμε και συνέχεια ρίχνουμε τις ευθύνες στην όποια αρμόδια επιτροπή του Δήμου στους πάντες και στα πάντα, εκτός φυσικά από το να είμαστε τόσο κοντόφθαλμοι και πάντα να ευθύνονται αυτοί που μας βολεύει!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η καθαρίστρια του σχολείου κάνει απεργεία και σωστά πράτει. Είμαι όμως περίεργη όταν έρθουν τα μισθά καθυστερημένα, πολύ κακώς, η κυρία θα παραδεχτεί ότι ήταν απεργός και δεν δικαιούται το ποσό; Ή αφού έρθουν και αυτά τα ψίχουλα, θα τα εισπράξει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εδω χρωσταει το Κρατος δν θα χρωσταει το Δημοτικο?? Την διαχειρηση των χρηματων τοσα χρονια ποιοι την εκαναν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.