Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στη Γλώσσα

Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Γλώσσας σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινότητα Γλώσσας, το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Γλώσσας και την εκκλησία, σας προσκαλούν στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Η αρχή έγινε σήμερα το πρωί όπου...
τα παιδιά του Δημοτικού σχολείου στόλισαν το δέντρο των ευχών.
Κυριακή 11 Δεκεμβρίου: Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι - Θα φτιάξουμε τις πιο όμορφες χριστουγεννιάτικες κατασκευές! - Στην αίθουσα της Αγιογραφίας - ώρα 4.30 μ.μ.
Κυριακή 18 Δεκεμβρίου: Χριστουγεννιάτικα κουλουράκια - Τα παιδιά θα πλάσουν κουλουράκια με πολύ κέφι και φαντασία! - Στην αίθουσα της Αγιογραφίας - ώρα 4.30 μ.μ.
Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου: Η κάθε σχολική μονάδα της Γλώσσας θα στολίσει το δικό της χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ηεκδήλωση θα είναι υπο την αιγίδα της κυρίας Αθηνάς Ντάκη και τα στολίδια είναι προσφορά μέλους του πολιτιστικού συλλόγου - Πλατεία Λούκι - ώρα 4.30 μ.μ.
Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου: Ραντεβού στην κεντρικη πλατεία του χωριού σε μια καθαρά χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα! - ώρα 6 μ.μ.
Σάββατο 24 Δεκεμβρίου: Μικροί και μεγάλοι θα ξεκινήσουμε απο το Γυμνάσιο για να τραγουδήσουμε τα κάλαντα σε όλες τις γειτονιές! - ώρα 4.30 μ.μ. - Τα έσοδα θα καλύψουν ανάγκες των σχολείων της Γλώσσας.
Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου: Ομιλία του πατρός Κωνσταντίνου Καλλιανού στον ιερό ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου με αφιέρωμα στον Παπαδιαμάντη - ώρα 6 μ.μ.
Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετέχουν για την πραγματοποίηση αυτών των εκδηλώσεων.
ΦΩΤΟ: Γ. ΡΟΥΣΕΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.